Cilt Güzelliğinin Arkasındaki Bilim

Writer: NYX Magazine

Date: 27/04/2022

PAYLAŞ

Şimdiye kadar cilt bakımınızda bir rutin oluşturamadıysanız ürünleri bir süre sonra bir köşede unuttuysanız buna artık dur deyin ve Shiseido ile yaşlanmaya karşı cilt bakım rutininizi güçlendirin! Cilt endişelerinize en uygun ikili ile vazgeçilmeziniz olacak bir cilt bakım rutinini keşfedin. 

Ultimune Power Infusing Concentrate serumu cildinizin gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılabilecek uygun Shiseido cilt bakım kremiyle birleştirerek cilt bakım rutininizi oluşturun ve çok daha hızlı sonuçlar alarak, yaşlanma karşıtı rutininizi güçlendirin.

Ultimune & Essential Energy: Yoğun nemlendirme ve ince çizgi görünümünü önleme. 

48 saat*süren nemlendirme için cildinizi nemlendirirken ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı olan Ultimune serumu birleştirin.

Ultimune & Benefiance: Kırışıklık görünümünü azaltma

Kırışıklıkları, cilt kuruluğunu ve esneklik kaybını hedefleyen Benefiance krem ile nemlendiricinizin etkisini 2 katına** çıkaracak Ultimune serumu birleştirin. 

Ultimune & Vital Perfection: Toparlama ve sıkılaştırma

Cildinizi toparlamaya, sıkılaştırmaya ve aydınlık bir görünüm vermeye yardımcı Vital Perfection ile 4 kat daha hızlı* toparlayıcı etki vermesini sağlayan ve güçlendirmeye yardımcı Ultimune serumu birleştirin.

Ultimune Power Infusing Concentrate, 825 TL.

25 yıllık araştırma sonucu ortaya çıkmış, dünya çapında 200’den fazla güzellik ödülüne sahip Ultimune, güçlü formülü ile cilt bakımı rutinlerinin en vazgeçilmez ürünü olmaya aday. Yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada %28 oranla cildinizi destekleyen Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların %86’sının cilt bakım rutininde yer alıyor. Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttıran özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başlandığı anda cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiriyor. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt tonunu eşitliyor ve cilde doğal parlaklığını geri kazandırıyor. 

Essential Energy Hydrating Moisturizer, 792 TL.

Cilde anında enerji ve sağlıklı bir görünüm kazandıran ipeksi dokulu Shiseido Essential Energy Moisturizing Cream, özel ReNeura teknolojisi ile cildin nemli, ışıltılı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. ReNeura teknolojisi koku hissi, zihin ve cilt arasındaki bağlantıya odaklanan Shiseido’nun orijinal aromakoloji teknolojisi ile tamamlanmaktadır. Zarif bir çiçek kokusu, taze armut notaları, yumuşak misk ve Japon eriği duyuları uyararak, stresi azaltıyor. Krem düzenli kullanımda; nemli, içten gelen aydınlıkla parlayan, yenilenmiş, enerji dolu ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor. 

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, 1.080 TL.

Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging ürünü olan bu krem, ReNeura Teknolojisi+ ile cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Ciltte görülen ve zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandıran krem, cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. 

Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, 1,440 TL.

Cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin normal ciltler için uygun nemlendirici kremi Shiseido Uplifting and Firming Cream, sıkı ve parlak bir cilt için çalışıyor. Gündüz ve gece kullanılabilen bu krem, sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen kadınlar için ideal bir bakım sunuyor. Sadece 1 haftada daha sıkı ve daha esnek bir cilt görünümü yaratıyor ve renk eşitsizliğine ve lekelere sebep olan faktörleri kontrol altına alıyor. 

* Essential Energy ve Ultimune kullanarak. 24 kadın üzerinde klinik olarak test edilmiştir. 

** Sadece Benefiance kremi kullanımına kıyasla, 33 kadın üzerinde klinik olarak test edilmiştir.

*** Sadece Ultimune serum kullanımına kıyasla, 105 kadın üzerinde klinik olarak test edilmiştir. 

PAYLAŞ