Arı Zehri Mucizesine Şahit Olun!

Writer: NYX Magazine

Date: 01/05/2022

PAYLAŞ

Geliştirdiği inovasyon ödüllü patentli özütleme yöntemiyle ve yaptığı projelerle ulusal ve uluslararası arenada 40 farklı ödüle layık görülen BEE’O Propolis; arı zehri, arı sütü, ham bal ve propolisi bir araya getirerek BEE’O APIBEAUTY Kırışıklık Karşıtı ANTI-AGING serisini sizlerle buluşturdu.

BEE’O APIBEAUTY serisinin tamamen doğal besleyici kremi ve serumları ile daha canlı ve genç bir cilde kavuşmak artık hayal değil.

BEE’O APIBEAUTY ANTI-AGING serisi içeriğindeki arı zehri, arı sütü, Anadolu propolisi, ham bal ve bitkisel yağlar ile cilt bariyerinizi güçlendiriyor, renk tonunu eşitliyor, ince kırışıklıkların giderilmesini sağlıyor. BEE’O APIBEAUTY cilt bakımında doğallığa önem gösteren kişilerin tercihi.

BEE’O APIBEAUTY Kırışıklık Karşıtı ANTI-AGING Göz Çevresi Serumu; İçeriğindeki Anadolu propolisi, ham bal ve doğal bitki özleri ile cildin nem dengesinin korunmasını sağlar. Arı zehri ve hyoluronik asit düzenli kullanımda cildin sıkılaşmasını sağlayarak göz çevresindeki ince çizgileri azaltır. Sabah ve akşam gözlerinizin iç köşesinden dış köşesine doğru parmak uçlarınızla nazikçe uygulanması önerilir, hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

BEE’O APIBEAUTY Kırışıklık Karşıtı ANTI-AGING Yüz Serumu; İçeriğindeki arı zehri, doğal bitkisel yağlar ve değerli vitaminler ile cilt bariyerini destekler. Sabah ve akşam yüzünüze dairesel hareketlerle uygulanması önerilir, hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

BEE’O APIBEAUTY Kırışıklık Karşıtı ANTI-AGING Yüz Bakım Kremi; İçeriğindeki arı sütü ile cilt bariyerini güçlendirirken ham bal, Aloe vera ve zeytinyağı ile cildi besler ve nem dengesini sağlar. Sabah ve akşam yüzünüze dairesel hareketlerle uygulanması önerilir, hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

BEE’O Propolis AR-GE merkezinde uzmanlar tarafından geliştirilen doğal ve temiz bu formüller dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben ve renklendirici içermez. %100 doğal ve patentlidir.

PAYLAŞ