Volkswagen Arena’da Bu Ay : Mayıs 2022

Writer: NYX Magazine

Date: 02/05/2022

PAYLAŞ

Volkswagen Arena, Mayıs ayında da birbirinden farklı birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. +1 Rock Fest kapsamında ülkemizde hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunan Sons Of Anarchy’nin unutulmaz müziklerinin yazarı The White Buffalo , insanın ruhuna dokunan naif sesiyle  Mem Ararat, Türkiye’nin ikonik hip-hop ikilisi Mode XL, Berlin menşeili sihirbaz dj Boys Noize, KREK Tiyatro’nun ilgiyle takip edilen oyunu “Dünyada Karşılaşmış Gibi” ve Sefo mayıs ayında Volkswagen Arena’da  izleyicisi ile buluşacak.

Yenilikçi akustik yapısı ile canlı konser sahnesini tümden değiştiren bir deneyim sunan, farklı kapasite ve konfigürasyonlarda etkinliklere ev sahipliği yapabilen Volkswagen Arena, Mayıs ayında yine dopdolu bir takvimle konuklarını  ağırlamaya hazırlanıyor.

KREK Tiyatro’nun yoğun ilgi gören Afife Jale ödüllü oyunu ‘Dünyada Karşılaşmış Gibi’ sezon boyunca Volkswagen Arena’da seyircisi ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda KREK’in kurucusu Berkun Oya’nın oturduğu; oyuncu kadrosunda tiyatro sahnesinin deneyimli isimleri Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Fatih Artman, Okan Yalabık, Öner Erkan, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’in yer aldığı  “Dünyada Karşılaşmış Gibi” sıra dışı sahne tasarımı ve zekice işlenmiş senaryosuyla, Pozitif işbirliği ile 5-6 Mayıs tarihlerinde Volkswagen Arena’da olacak. Etkinliğin biletlerine Tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde hatırı sayılır bir izleyici kitlesi olan Sons Of Anarchy’nin, “Come Join The Murder”, “The Whistler”, “Set My Body Free” gibi unutulmaz müziklerinin yazarı Jake Smith, sahne ismi ile The White Buffalo, +1 Rock Fest kapsamında, Vigor Event ve Freebird Agency organizasyonu ile 7 Mayıs Cumartesi günü Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Gün boyu müziğin devam edeceği +1 Rock Fest programında ayrıca, kendine has şarkı sözleriyle ülkemizin en üretken rock gruplarından Redd ve Ogün Sanlısoy ile Pentagram grubundan tanıdığımız, ülkemizin yetiştirdiği en özel seslerden olan Murat İlkan akustik performansı ile yer alırken +1 Rock Fest’in DJ kabini ise Rock FM’den tanıdığımız Metehan Mert Çakır’a emanet olacak.  7 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek bu rock şöleninin biletlerine Biletix , Passo ve iTicket üzerinden ulaşabilirsiniz.

Profesyonel müzik serüvenine 2013 yılında başlaya ve kısa sürede çok geniş bir kesim tarafından  ilgiyle takip edilmeye başlayan Mem Ararat, 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor. Ararat’ ın canlı  performansına tanık olmak için Volkswagen Arena’daki yerinizi almayı unutmayın. Etkinliğin biletlerine Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mart 2018’de çıkardığı ilk şarkısı “Yalan” ile müzik kariyerine başlayan, “Bilmem mi?” parçası ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran, son yılların yükselen müzik tarzı rap’in dikkat çeken isimleri arasına adını yazdıran Sefo, 20 Mayıs Cuma akşamı Applepie Production ve Campus Team Organizasyonu ile Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor. Etkinliğin biletlerine, Biletix, Bugece.co ve Bubilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

2001 yılında Basemode’u müzik sektörüne kazandırarak birçok rap sanatçısına ilham kaynağı olan, Türkiye’nin ikonik hip-hop ikilisi Mode XL, 27 Mayıs’ta Volkswagen Arena’ya konuk oluyor. Ankara Batıkent’ten ana akıma taşıdıkları müzikleriyle birçok farklı türdeki müzisyeni de etkilemeyi başaran ikili, yeni albümlerini yayınlamadan önce Volkswagen Arena ev sahipliğinde sahneye geri dönüyor. Her albümlerinde özgün dillerini  korumayı başaran ikili “Besta Veyasin”in uzun zaman sonra tekrar bir araya gelerek verecekleri ilk konserde, “Serseri Serbest Stilini” yaşayacağınız bir hip-hop deneyimi için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın. Etkinliğin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bugüne kadar sayısız festival ve kulüpte sergilediği performanslarıyla dünyanın en iyi dj’leri arasında gösterilen Berlin menşeili sihirbaz DJ Boys Noize 28 Mayıs’ta Volkswagen Arena’da elektronik müzik severlerle buluşuyor. Aralarında Gesaffelstein, Daft Punk, ASAP Rocky, Snoop Dogg, Chance The Rapper, Mark Ronson gibi isimlerin de bulunduğu duayenlerle yaptığı iş birliklerinin yanı sıra Skrillex ile beraber DOG BLOOD, dahi piyanist Chilly Gonzales ile OCTAVE MINDS ve yan projesi ELAX adıyla da harikalar yaratmaya devam eden dj Boys Noize’un unutulmayacak performansının biletlerine GMTicket üzerinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ