Dünya Değişti. Smokin de…

Writer: NYX Magazine

Date: 04/05/2022

PAYLAŞ

Altınyıldız Classics, 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun en özel parçası smokinlerin tanıtımı için, çekimlerini ünlü moda fotoğrafçısı Koray Birand’ın gerçekleştirdiği ve başrolde marka yüzü Burak Özçivit’in olduğu hayat dolu bir filme imza attı.

Modern ve stil sahibi erkeklerin tercihi Altınyıldız Classics, 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu yazın enerjik atmosferinin yansıtıldığı ve herkeste iyi hisler uyandıran bir moda filmiyle tanıtıyor. Altınyıldız Classics’in uzun süredir devam eden iş birliği doğrultusunda başarılı oyuncu Burak Özçivit’in başrolde olduğu ve “Dünya Değişti. Smokin de.” mottosunu taşıyan yeni reklam filmi, kendine özgü tarzıyla pek çok başarılı işte imzası olan Koray Birand tarafından çekildi. Filmde koleksiyonun öne çıkan en özel parçası smokinlerdeki değişim rüzgârı ve her ana özel bir smokin stili öne çıkıyor.

Her anın keyfini yaşamaya davet eden filmde, Burak Özçivit her zamanki şık tavrını smokiniyle tamamlıyor. Kaykay ve bisiklete binen modeller ise kamera karşısına Altınyıldız Classics smokinlerinin farklı kullanım şekilleriyle geçerken, ürünlerin şık, zamansız ve rahat oluşuna vurgu yapılıyor.

Stiline önem veren ve iyi giyinmeyi seven moda severlere göz kırpan koleksiyonda örme smokinlerle gençlerin mezuniyetlerinde tercih edebilecekleri yeni ve modern bir tarz yakalanıyor. Salon davetlerinin vazgeçilmezi şık ve klasik tarzdaki smokinler ise her zaman olduğu gibi özel gecelerin başrol oyunculuğunu üstleniyor.

PAYLAŞ