Plaj Modasında Çeşitlilik

Writer: NYX Magazine

Date: 11/05/2022

PAYLAŞ

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN, 2022 plaj koleksiyonundaki bikinileri, mayoları, pareoları, kaftanları, havluları ile fark yaratırken bu sene ilk defa müjdesini verdiği elbise, üçgen büstiyer, pareo pantolon, gömlek elbise gibi plaj giyim tasarımlarıyla da öne çıkıyor! Plaj modasının en trend desenlerinin, kalıplarının, modellerinin ve renklerinin yer aldığı SUWEN 2022 Plaj Koleksiyonu tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin kadınların favorisi olurken, bu yaz güneşin, denizin, havuzun, sahillerin keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri de mutlu ediyor.

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile her beden ve her yaştaki kadına, plaj koleksiyonundaki bikini ve mayo modelleri ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan SUWEN, 2022 yaz modasında da farkını ortaya koyuyor! 2022 plaj giyimi global trendleri arasında yer alan petit carée gibi vintage stiller, floral efektler, neon renkler, cut out detaylar, illüzyon oyunları, üçgen, straplez, fırfırlı modeller, yüksel beller, halter kesimler, ışıltılı dokunuşlar, kemerler, zincir ve gold aksesuarlar, disko etkileri, leopar gibi vahşi doğa çağrışımları, pliseler, vücudu saran ipli bağlamalar; hepsi ve daha da fazlası SUWEN 2022 Plaj Koleksiyonunda kendini gösteriyor. Stilin tamamlayıcı olmasını önemseyen ve bunu ev giyim koleksiyonunda da vurgulayan SUWEN elbette bu yaz da mayo ve bikinilerini kusursuz bir şekilde tamamlayan kaftanlarını, pareolarını ve havlularını unutmuyor; hatta çıtayı daha da üste taşıyarak ilk defa bu yaz, elbise, pareo pantolon, üçgen büstiyer, gömlek elbise gibi hem plajda hem de yaz boyunca keyifle giyilebilecek prêt à porter parçalarının da müjdesini veriyor!

Yeni 2022 SUWEN plaj koleksiyonunda, mevsimin renklerinden, enerjisinden ilham alan parçaların yanı sıra klasiklerden vazgeçmeyenlerin, mayo ve bikinisinde aksesuarlara önem verenlerin, bu yazın en trend çizgilerini yakalamak isteyenlerin bulabileceği birbirinden şık ve konforlu seçenekler yer alıyor. Her kadının, moduna ve ihtiyacına uygun, konforlu, bir o kadar da tarz sahibi kaftanlar, pareolar, pareo pantolonlar, plaj elbiseleri, gömlek elbiseler, üçgen büstiyerler, sıcak havada terleme yapmayan, pamuklu, yumuşacık, cilt dostu kumaşlarıyla ilgi uyandırıyor. Mayonuzu veya bikininizi tamamlayacak, rengarenk, her biri tarzıyla dikkat çeken, yumuşacık plaj havluları da SUWEN 2022 plaj koleksiyonunda mutlaka göz atılması gerekenlerden…

Her daim şık ve rahat, kaliteli ve sağlıklı tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni 2022 plaj koleksiyonuna, tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ