Ege’nin Ruhunu Hissettirecek Sıcacık Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 12/05/2022

PAYLAŞ

Canlı renklerin doğal tuşelerle birlikteliği, öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Geometrik formlar, astrolojik desenler, gündüzden geceye uzanan kombinlerle şehirli ve bohem stilin ahenk içinde olduğunu görüyoruz.

Çıtır çiçek desenler, romantik elbise ve bluz formlarında karşımıza çıkıyor. Pantolon ve etek setlerde, iri çiçekler doygun renklerle harmanlanmış. Trendini koruyan örme setlerin soft dokusuyla rahatlık ve şıklık bir arada.

Yaz koleksiyonlarında ketenin yoğun kullanımı sezon boyunca devam edecek. Doğal ketenin serinletici etkisini farklı stillerde hissediyoruz. Konforlu ofis şıklığını tercih edenlerden, hafta sonunu bohem yaşamayı sevenlere kadar, zamansız ve özgün alternatifler bulmak mümkün. Sıra dışı tonların modern formlarla bir araya getirilmesi ketene yeni bir soluk katıyor.

Plaj giyiminde cesur ve gösterişli yorumlar koleksiyonda yer alıyor. Bu sezonun da öne çıkan trendleri arasında yer alan kimonolar doğal dokularla karşımızda.

Sürdürülebilir ürünlere temalarında çokça yer veren Jimmy Key, dönüşümü destekleyen elyaflar kullanarak yumuşacık tuşelerde konforlu giyim ürünlerini Comfy Mood koleksiyonunda sunuyor.

PAYLAŞ