Limon Ferahlığında Yaz Sofraları

Writer: NYX Magazine

Date: 15/05/2022

PAYLAŞ

Linens, bol sohbetin ve lezzetli yemeklerin hayat bulduğu sofralara Limon temalı Sofra Grubu Koleksiyonu ile mevsimin tazeliğini getiriyor. Limondan ilham alınarak hazırlanan koleksiyon, geniş ürün yelpazesiyle tüm sofra ihtiyaçlarına çözüm sunarken rafine bir yaz şıklığını da masalara taşıyor.

Yaz sofralarının keyfi bir başka… Özenle hazırlanan sofralar, bol sohbetin, arkadaşlığın, dostluğun hayat bulduğu en lezzetli durak oluyor. Misafirlerini şık sofralarda ağırlamak isteyenler, sezon trendlerinin en güzel tasarımlarını Linens’te buluyor.

Linens, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda öne çıkan Limon formunun hakim olduğu sofra ürünleriyle doğallığın en güzel rengine imza atıyor. Yemyeşil bahçelerde, deniz kenarında veya dostlarla hazırlanan yaz sofralarında canlılığı hatırlatacak ve herkesin enerjisini artıracak koleksiyon; sarının ve yeşilin en güzel tonlarını içinde barındırıyor. Limon Koleksiyonu’nda yer alan Amerikan servisi, sunum tabağı, pasta tabağı, sürahi, çerezlik, tepsi, havlu, önlük, runner ve her zevke hitap eden birçok ürün; linens.com.tr ve Linens mağazalarında yerini alıyor.

PAYLAŞ