Bağdat Caddesi İlk “Kahve Dünyası Algötür” Noktasıyla Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 17/08/2020

PAYLAŞ

Kahve Dünyası, hızlı, dinamik ve sağlıklı şehir hayatını yansıtan Kahve Dünyası Algötür noktalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Caddebostan’da açılan Kahve Dünyası Algötür’de sunulan yeni nesil draft kahveden proteinli içeceklere, enfes sandviçlerden No:1-6 cold press soğuk içeceklere eşsiz lezzetler sahil keyfinizi taçlandırıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, İstanbul’daki yeni Kahve Dünyası Algötür noktasını 14 Ağustos’ta Caddebostan’da açtı. İstanbulluların buluşma noktalarından biri olan Caddebostan Sahili’ne çok yakın bir konumda bulunan “Kahve Dünyası Algötür” Caddebostan, misafirlerine fit lezzetlerden draft kahveye, dondurmadan çikolataya Kahve Dünyası’nın en sevilen lezzetlerinden oluşan bir özel seçki sunuyor. Ayrıca Kahve Dünyası’nın mobil uygulamasını kullananlar Hazır Al özelliği ile siparişlerini önceden vererek Kahve Dünyası Algötür Caddebostan’da hiç sıra beklemeden, siparişlerini anında teslim alarak Caddebostan Sahili’nde denizin ve yeşilin tadını doya doya çıkarıyor.

Sağlık ve lezzet aynı menüde buluşuyor

Al-götür konseptinin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği Kahve Dünyası Algötür noktalarında Kahve Dünyası’nın sevilen lezzetlerinin yanı sıra yalnızca bu mağaza konsepti için oluşturulmuş özel lezzetler de yer alıyor.

Fit Lezzetler segmenti altında yer alan Proteinli içecekler (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve özel karışımlardan oluşan No:1-6 Serisi Kahve Dünyası Algötür’lerde tadılabilecek lezzetler olarak öne çıkıyor.

Yine Fit Lezzetler kategorisi altında yer alan Müsli, Granola, Poriç çeşitleri; sadece manzaraya nazır sahilin tadını çıkaranlar için değil, formunu da korumak isteyenler için spor sonrası sağlıklı ve lezzetli bir seçenek oluşturuyor.

PAYLAŞ