Biraz Bohem, Biraz Hippi Aynı Zamanda Özgür ve Bağımsız

Writer: NYX Magazine

Date: 15/05/2022

PAYLAŞ

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan ünlü marka, moda sektöründe yarattığı zamansız, cinsiyetsiz ve ikonik tarzıyla, özgünlüğe önem verenlerin favorisi olarak öne çıkıyor.

Her koleksiyonu ve tasarımında önemli mesajlar da veren Rivus, yeni bahar – yaz 2022 koleksiyonundaki 70’lerin hippi ruhunu yansıtan, pop art efektlerin ve renklerin öne çıktığı tasarımlarıyla sezon modasına yön veriyor. Bu sezon ilk defa müjdesini verdiği Piece by Rivus takı koleksiyonu ile tasarım dünyasını daha da zenginleştiren Rivus, felsefesi ve ilham veren dünyasıyla ezberleri bozuyor.

Zamansız ve cinsiyetsiz tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren, Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, bahar – yaz 2022 koleksiyonuyla yine iddiasını ortaya koyuyor. Sadelikten ve özgünlükten ilhamını alan tasarımlarıyla gayet kimlikli bir marka olarak kendini gösterdiği andan itibaren moda dünyasında farkını belli eden Rivus, bu yenikoleksiyonunda sezonun enerjisini yansıtan biraz hippi, biraz pop art renklere ve desenlere de yer vererek heyecan yaratıyor.

Rivus’un mottosu; ayrımcılığa, her türlü sınırlandırma ve sınıflandırmaya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan… Kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan! Modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş bir kitleye hitap edecek ürünleri yaratmak…

Bahar – yaz 2022 koleksiyonunda, 70’ler döneminin hippi akımını ılımlı çizgiler, özgür ruhlu kesimler, cool tasarımlarla sergileyen Rivus, volanlı vedökümlü oldukça rahat kesimli elbiseleri, flare pantolonları, feminen kupları ile ilgi çekiyor. Stil sahibi olduğu kadar oldukça enerjik, eğlenceli, kendini ifade eden, aktif bir koleksiyon olarak tasarlanan Rivus bahar – yaz 2022 koleksiyonu, salaş ve rahat parçaları kadar bohem, etnik, boho chic ve cool chic parçalarıyla da gündüzden geceye uzanan çeşitlilik sunuyor. Çizgilerin kendini gösterdiği, leopar efektlerinin yer aldığı, grafik desenlerin, batik boyamaların, baskılı kumaşların kullanıldığı Rivus bahar – yaz 2022 koleksiyonunda pek çok renk ve desen öne çıkarken, ekrular, beyazlar, siyahlar, maviler, hakiler gibi monochrome renkler de bulunuyor. Işıltılı bir yazı ilan eden payetli mini elbiseler, askılı bodyler ve mini etekler de mevsimin keyfini oldukça şık, oldukça modern, bir o kadar da eğlenceli geçirmek isteyenlerin favorileri olarak öne çıkıyor. 

Bir kadının dolabında ihtiyaç duyduğu her parçaya yer veren Rivus, kumaş kalitesinden, işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar asla modası geçmeyen tasarımlar yaratıyor.

Plajların da Stil Sahibi, Özgün ve Zamansız Gözdesi…

Gömleğinden eteğine elbisesinden spor giyimine, pantolonundan şortuna kadar uzanan geniş bir yelpaze ile ihtiyaç duyulan her parçaya yer veren Rivus, sadece bununla kalmıyor, kemer, çanta, ayakkabı, sandalet, şapka gibi aksesuarlarıyla da stilleri kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Söz konusu yaz olduğunda her kadının olmazsa olmazı plaj giyiminde de kendini gösteren Rivus, ikonik mayo ve bikinilerine eklediği yeni sezon straplez kesim bikinilerinde de aynı Rivus bahar – yaz 2022 prêt à porter koleksiyonundaki gibi renklere ve desenlere yer veriyor. Kalıpları ve kesimleriyle bedeni daha da iyi gösteren Rivus mayolarını ve bikinilerini Beach koleksiyonunda yer alan pareo yelekler, kimonolar, pareo etekler, pareo elbiseler, keten gömlekler ve tulumlar, keten t-shirt ve şort takımlar tamamlıyor. Zamansız tasarım anlayışını plajlara da aktaran Rivus, her beden ve her tarza uygun seçeneklerle tasarlanan mayo ve bikinileri, plaj giyimini tamamlayan parçaları ile plaj şıklığını kusursuzca tamamlayan hem tarz hem de konforlu Beach koleksiyonu ile bu yazın da gözdesi olmaya devam ediyor.

Yeni Sezon Müjdesi: Piece by Rivus

Giyim dışında ihtiyaç duyulan kemer, ayakkabı, çanta, şapka gibi aksesuarlara da yer vererek, özgün ve zamansız stil anlayışını daha da genişleten Rivus, yeni sezonda yepyeni bir serisinin de müjdesini veriyor; Piece by Rivus… Stili en iyi tamamlayan, kişinin kendini ifade ediş şeklinin en önemli parçaları olan aksesuarlara değer veren Rivus, bahar – yaz 2022 döneminde hayata geçirdiği Piece by Rivus takı koleksiyonu ile heyecan uyandırıyor. Oldukça minimal giyimleri bile bir anda öne çıkaran Piece by Rivus takı tasarımları, statik enerjinin madde üzerinde forma dönüşmesini sergiliyor. Günümüzde daha da değer kazanan statik hareketler, statik enerji, hareketlerin getirisi, güneş, su, hava, toprak gibi yaşamı var eden elementlerin enerjisi üzerine odaklanan ve bunlardan aldığı ilhamı formlara, bu formları da benzersiz, her biri özgün takı tasarımlarına dönüştüren Rivus, Piece by Rivus takı koleksiyonunda bileziklerden kolyelere ve küpelere uzanan 28 parça yer alıyor. Her biri atölyelerde, konusunda uzman zanaatkarlar tarafından, el işçiliği ile üretilen Piece by Rivus takıları, pirinç mum döküm olarak, nikel kaplama malzemeleriyle hayat buluyor. Mevsimsiz, zamansız, benzersiz ve özgün Piece by Rivus takıları, birbirini tamamlayan tasarım anlayışlarıyla ister tek başına ister çoklu kullanımda gündüzden geceye her ana ve her tarza eşlik ediyor.

Rivus’un, boho chic, cool chic, hippi yaklaşımları esas aldığı yeni bahar – yaz 2022 koleksiyonu, özgün, modern ve stil sahibi tasarımlarıyla fark yaratırken, mevsimin keyfini doyasıya yaşamaya davet eden felsefesiyle de ilgi uyandırıyor.

Üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvan sever, spor yapan, vücuduna ve ruhuna iyilik yapmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa kendisinin efendisi olmayı seçmiş, sade olabilmenin aslında en zor olduğunu keşfetmiş, farkındalığı olan, karakter sahibi, kendine özgü ve kimlikli; işte tüm bunlar Rivus markasının dünyasını da bu stili tercih edenlerinde kimliğini ortaya koyuyor.

PAYLAŞ