Brunello Cucinelli ve Oliver Peoples’tan 2022 İlkbahar Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 17/05/2022

PAYLAŞ

Brunello Cucinelli ve Oliver Peoples, birlikte hazırladıkları ikinci koleksiyonlarını tanıttı. 2022 İlkbahar sezonu için tasarlanan koleksiyon, sinemanın stil ikonlarından ilham alıyor. 

Modern renk gruplarını ve el işi detayları geçmişten miras tasarımlarla buluşturan koleksiyon, Capannelle, Gerado, Eduardo ve Jep isimlerini taşıyan dört yeni stil sunuyor. Hollywood’un altın çağındaki güneş gözlüklerine övgü niteliği taşıyan Capannelle, kare camları, köprü ve çerçeve üzerinde asetat ve metal detayları olan tasarıma, güneş ve mavi ışık filtresi seçeneklerine sahip. Sofistike bir tasarımıyla her yüz şekliyle uyumlu olan Gerardo, asetat çerçevesi ve metal saplarıyla dikkat çekiyor. Panthos formlu lensleri ile Eduardo ve klasik kalın asetat çerçeveli Jep, çerçeveyle uyumlu bir klips-aksesuar detayı sunuyor. Koleksiyonunun uzantısı olarak, sürdürülebilir kaynaklı gerçek boynuzdan imal edilmiş Jep ve favori stillerden Filu‘nun yer aldığı iki model seçeneğinin yanı sıra, modası geçmeyen kare asetat formlu Oliver Sun, beş özel renk alternatifiyle aksesuar tutkunlarıyla buluşuyor.  

Doğal elementlerden ilham alan koleksiyonun renkleri Brunello Cucinelli ürün grubuyla tamamen eşleşecek şekilde tasarlandı. Bu sezon, Oliver Peoples’ın modası geçmeyen LBR, Bal, VSB ve Canarywood Gradient gibi renk grupları da iş birliğine katılıyor. Yeni kolekisyon çerçeveler, çift marka, özel logo ve özel ambalaj dahil olmak üzere ilk koleksiyon ile benzer\ dikkat çekici ayrıntılar taşıyor.

2022 İlkbahar koleksiyonu, Brunello Cucinelli ve  Oliver Peoples mağazalarında brunellocucinelli.com ve oliverpeoples.com adresinde satışa sunuluyor. 

PAYLAŞ