Günlük Yaşamınızı Değiştirecek Bir Yenilik: Vitality

Writer: NYX Magazine

Date: 18/05/2022

PAYLAŞ

Her gün saatlerimizi geçirdiğimiz dijital ekranların karşısında yaşlandığımızı biliyor muydunuz? Gücünü yerel üretim bitkilerin şifasından alan vegan ve %100 doğal içeriklerle formülize edilmiş KAIBEAUTY NATURAL çağımızın en önde gelen sorunlarından olan MAVİ IŞIK deformasyonuna çözüm üretti. Günde ortalama en az 6 saatimizi geçirdiğimiz dijital ekranların cildimizde yer alan ışığa duyarlı reseptörlere verdiği tepkiyi gözle görülür şekilde azaltarak elektronik ve dijital cihazlardan yayılan ve cildimize UV ışınlarından sonra en büyük zararı veren mavi ışığın yarattığı tahribatı bloke eden filtreli canlandırıcı, nemlendirici yüz kremi Vitality ile tanışın! Doğa bize iyi geliyorsa biz de doğaya iyi gelmeliyiz…

Yapılan araştırmalar mavi ışığın en çok gözler ve beyin üzerinde negatif etkileri olduğunu ortaya koysa da cildimiz de ışığa duyarlı reseptörlerle donatıldığı için bu ışıktan oldukça etkilenir. Mavi ışık, beyne uyanma mesajı gönderen spesifik oftalmik reseptörlerde toplanmaktadır. Böylece konsantrasyon ve dikkat eksikliği ile uykuya dalma gibi sorunlar ortaya çıkar. Ancak mavi ışığın zararları bununla sınırlı değildir.

MAVİ IŞIK – CİLT ÜZERİNDEKİ ZARARLARI

Ekranlardan yayılan mavi ışıklar cilt hücrelerinin yenilenme sürecini olumsuz yönde etkilemekte olup orta-uzun vadede cildin parlaklığını azaltır ve hatta kırışıklıkların oluşmasını hızlandırabilir. Mavi ışığın cildi yaşlandırmasının bir başka yolu da pigmentasyon bozukluğuna neden olabilmesidir. Mavi ışık, diğer iç ve dış faktörlerle bir araya geldiğinde cilt hücresinin gelişiminde de değişikliğe neden olur. Daha donuk ve cansız bir cilt görünümü buna bir örnektir.

Güneş yanığına aşırı maruz kalmak ve UV ışınlarının aksine, mavi ışığın ciltteki olumsuz etkisi kendini hızlı belli etmemektedir. Diğer çevresel etkilere ek olarak, cilt yaşlanmasına neden olan oksidatif ve hücresel hasara yol açabilecek görünmez bir saldırgandır. Bu yüzden bu görünmez saldırıya karşı önlem almak uzun vadede cilt sağlığını korumak için önemlidir.

VITALITY İLE MAVİ IŞIĞA ETKİLİ BLOKAJ

%100 doğal ve etkili formülasyonuyla tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun nemlendirici krem Vitality, mavi ışık blokajı sağlayan doğal aktifler ile erken yaşlanma belirtilerini azaltır. Mavi ışığın yarattığı mat ve solgun görünümü azaltırken cilde canlı görünümünü geri verir. Hassas göz çevresi de dahil olmak üzere yüz bölgesinin tamamında serbest radikal hasarlarına, mavi ışığın olumsuz etkilerine, pigmentasyon problemlerine karşı yüksek koruma sağlar. Cildin en alt katmanlarına kadar nüfuz edebilen Hyaluronik asit ile yoğun nem ve elastikiyeti desteklerken, Provitamin/B5 ile onarım ve yenilenme süreçlerini arttırır. Ayrıca içeriğindeki Niacinamide/B3 ile sebumu dengeler ve leke oluşumuna karşı koruma sağlar. Kolajen üretim kapasitesini arttırır, oksidadif hasarları azaltır ve cilt bariyerini güçlendirir. Uygulaması kolay yapısıyla hem gündüz hem gece kullanımı için formüle edilmiştir.

PAYLAŞ