Renklerin Dansı Bu Koleksiyonda

Writer: NYX Magazine

Date: 21/05/2022

PAYLAŞ

Tasarımlarında şıklık ve zarafeti konforla birleştiren “2022 Yaz Koleksiyonu” mavi, yeşil, sarı, lila ve fuşyanın ışıltısıyla çiçekli desenlerin coşkusunu moda tutkunu kadınların beğenisine sunuyor.

Katerina Ekşioğlu, tasarladığı kıyafetler içinde kadınların, hangi bedende olurlarsa olsunlar kendilerini güzel hissetmelerine önem verirken, “2022 Yaz Koleksiyonu”nda bu güzellik anlayışına renklerin ruhunu da ekliyor. Yaz koleksiyonunun, siyah detaylarla bezeli beyaz rengin hakimiyeti ve fuşya, yeşil, lila, mavi, sarı gibi parlak renklerin kullanıldığı, çiçek baskısının moda tutkunlarını karşıladığı tasarımlar olarak ikiye ayrıldığı görülüyor. Yazın dinamik yapısına rengarenk kıyafetlerle katılan Katerina Ekşioğlu, kullandığı kumaşlar ve parlak renk tercihleriyle pozitif ruh halini yansıtmayı amaçlıyor.

“2022 Yaz Koleksiyonu”nda fuşyaya mavi, yeşil ve sarı eşlik ederken, lilanın sarı ile dansını sunan tasarımlar yazın coşkusuna moda tutkunlarını da davet ediyor. Yeşil ya da fuşyanın tek renkli tasarımlarında sadeliğin şıklıkla sunulmasının yanı sıra lila ve sarı, dinginliğini zarif taşlarla tamamlıyor. Ekşioğlu’nun koleksiyonunda yaz gecelerinin ışıltısı, mavi rengin ferahlatıcı ve iddialı ton seçimiyle işlenirken, tasarımlarda ince çizgilerin benzersiz dokunuşu modaseverlerden tam not alıyor.

Yazın Büyüsü, Çiçekli Desenlerle Birleşiyor

Ekşioğlu’nun yaz koleksiyonunda, pozitif ve parlak renklerin hayatımıza dahil olması amaçlanırken, çiçek baskısının doğallık ve heyecan vericiliğinden sıklıkla yararlanılıyor. “2022 Yaz Koleksiyonu”nda canlanan çiçekler, doğal kumaşların yumuşaklığıyla birleşip, neşeli bir yaz mevsiminin ayrılmaz parçaları oluyor. Yoğun desenlere ihtiyaç duyan ince kumaşlar, koleksiyondaki çiçek baskılarıyla ruhunu buluyor. İmparatorlukların kıyafetlerinde karşılaştığımız çiçek desenleri, asilliğini giyim tarzıyla tamamlamak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

Sıcak havaları, şifon kumaşların hafifliğiyle dağıtmak isteyen “2022 Yaz Koleksiyonu”, rahatlığı zarafetle birleştirmek isteyen kadınlara, çiçekleri canlanan bir tablo izlenimi katıyor. Yeşil, mavi, fuşya, sarı ve lilanın yaz mevsimini yansıtan parlaklığı hafif ve doğal kumaşlarda daha da ön plana çıkarken; zarif elbiseler, bol pantolonlar, oversize ceketler ve üstler yaz koleksiyonunda renklerle harmanlanarak özgün karakterlerini yaratıyor. Eğlenceli ve çapkın bir moda arayanlar için sütyen ve bikini üstlerinin bağımsız giysiler haline geleceğini müjdeleyen Katerina Ekşioğlu’nun “2022 Yaz Koleksiyonu”, parlak ve cesur renklerle daha da ilgi çekici bir durum kazanıyor.

PAYLAŞ