Özel Anılar İçin Işıltılı ve Eşsiz Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 21/05/2022

PAYLAŞ

Yarattığı mücevher markasıyla nesilden nesile deneyimin izlerini, geleceğin ışıltısıyla birleştiren Artun Kis, yeni koleksiyonu “Alcides” ile özel anılara ışıltılı ve eşsiz tasarımlarla dokunuyor.

Zamanını aşan benzersiz tasarımlarıyla pırlanta dünyasının önemli markalarından olan Artun Kis, mücevher tutkunlarının beğenisini kazanan “Alcides” serisi ile özel günlerin daha da unutulmaz olmasını sağlıyor. “Alcides” serisinde doğanın sunduğu pırlanta taşlarının güzelliği, üstün işçilikle nadide parçalar haline gelirken; “Kis” imzalı tasarımlar, mücevherlerin göz alıcı karakterini ortaya koyuyor.

Tasarımlarında kullanım alanlarını da önemseyen Artun Kis, yeni koleksiyonunda üstün işçilik deneyimini bir kez daha ortaya koyarken, her detayın dokuma bir kumaş gibi işlendiği mücevherlerde parıltılı bir tablo yaratılıyor. Varlığıyla iddialı bir çizgi yaratan “Alcides” serisi, özel günlerin benzersiz tamamlayıcısı olarak pırlanta tutkunu kadınlardan tam not alıyor. Hayatlarının en özel anlarında kadınlara eşlik eden bu seri, özgün karakterini ortaya koymak isteyen mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.

“Kis” imzalı mücevherlerde, modanın ötesine geçen ve her dönem kullanıma uygun benzersiz tasarımlar yaratılırken, “Alcides” serisi de bu tasarımlara son bir dokunuş hissiyle katılıyor. Kimi zaman bir elbisenin tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkan değerli taşlar, Artun Kis’in usta ellerinde bir tarzın olmazsa olmaz parçası haline geliyor. “Alcides” serisi, farklılık vurgusuyla mücevher tutkunlarının karşısına çıkarken, taşıdığı anlamla özel olan günler için tasarlanan seri, kadınların ince ruhuna sesleniyor. 

“Alcides” Serisinde Pırlanta, Detaylarla Işıldıyor

“Alcides” serisi, yaratıcılık ve üstün işçiliğin gücüyle değerli taşlara can verirken, Artun Kis’in bu benzersiz serisi pırlantanın abartıdan arınmış doğallığı ile kadınların zarafetini bütünlüyor. Mücevherin emekle yoğrulduğu “Alcides” serisinde detaylara oldukça fazla önem verilirken, her anı özenle tasarlanan günlere eşlik edecek pırlanta taşları mücevher severlerin beğenisini kazanıyor. Varlığını ispat için çırpınmayan, ancak ışıltısıyla göz alan Artun Kis’in mücevher koleksiyonu, en özel anlara tanıklık eden bir mirasın, şıklık parçalarını pırlanta tutkunlarıyla buluşturuyor. Mücevherin bir aksesuardan öte, kadınların yol arkadaşı olarak tasarlandığı “Alcides” serisi, zamanın eksik parçasını tamamlıyor.

Sanat eseri özeniyle tasarlanan “Kis” imzalı mücevherler, yeni ve yeniden kurgulanan etkin tasarımların izlerini taşırken, “Alcides” serisi özel bir yemeğin, dönüm noktası olan bir toplantının, atılan önemli bir imzanın tanığı olmak için bekliyor. Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle modanın çok ötesinde, zamansız tasarımlar ortaya koyan Artun Kis, en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışıyla atölye ve mağazalarında mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ