Messika’nın Türkiye’deki Marka Dostu Pınar Deniz Cannes Film Festivali’nde Büyük Beğeni Topladı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/05/2022

PAYLAŞ

Önde gelen Fransız lüks mücevher markası Messika Jewelry’nin Türkiye’deki marka dostu ünlü oyuncu Pınar Deniz, film endüstrisinin en önemli etkinliklerinden 75. Cannes Film Festivali’nde tüm dikkatleri üzerine topladı.

17 – 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 75. Cannes Film Festivali’ne Messika’nın özel davetiyle katılan başarılı oyuncu Pınar Deniz, lüksün sembolü Fransız markanın eşsiz Messika by Kate Moss Yüksek Mücevher Koleksiyonu’ndan Spirited Wind kolyesi ile kombinlenen küpesi ve 2 yüzüğü ile kırmızı halıda yürüdüğü 23 Mayıs akşamı büyük beğeni topladı.

Son dönemlerde yeni marka yüzü Kendall Jenner’la adından söz ettiren ve kırmızı halılarda da sıkça tercih edilen Messika Jewelry tutkunu ünlü isimler Kristen Stewart, Rihanna, Kate Moss, Venus Williams, Sanyya Sidney, Ella Purnel, SZA ve Saweetie bulunuyor. 75. Cannes Film Festivali’nde de şıklığını Messika ışıltısıyla tamamlamayı tercih edenler arasında Sara Sampaio, Chiara Sampaio, Claudia Bouza, Kimberley Garner gibi isimler bulunuyordu.

Valérie Messika’nın kurucusu olduğu ve kreatif direktörlüğünü üstlendiği Fransız mücevher markası Messika genç, enerjik ve özgün stiliyle günümüz modasının nabzını tutuyor, her duruma ve döneme uyum sağlayabilen mücevherleriyle her neslin çekim noktası olmayı sürdürüyor.

Messika’nın göz kamaştırıcı mücevherleri Türkiye’de sadece Quadran Luxury Timepieces’te mağazalarında satışa sunuluyor.

PAYLAŞ