Ünlü DJ Peggy Gou’dan Türkiye Turnesi Yorumu

Writer: NYX Magazine

Date: 27/05/2022

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü pop efsanesi Kylie Minogue’un zamansız hit parçası “Can’t Get You Out Of My Head”i, “House” ve “Techno” müziğin sıcaklığına, neşesine ve özgürlüğüne duyduğu doğal hisle remiksleyen kulüp kültürünün ünlü ismi Peggy Gou, ünlü TV sunucusu Clara Amfo ile söyleşisinde geçtiğimiz günlerde geldiği Türkiye turnesini değerlendirdi.

“Magnum Düet lansmanı için, Kylie gibi bir kraliçeyle çalışmak çok heyecan vericiydi. Klibi sonunda yayınladığımıza ve remiksin herkes tarafından dinleniyor olduğuna inanamıyorum.” diyen ünlü DJ Türkiye sahnesinin sıcaklığından ve enerjisinden ne kadar etkilendiğini de anlattı;

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’deydim ve bir Koreli olarak söyleyebilirim ki Kore ve Türkiye aile gibiler. Birbirlerini takdir ediyorlar ve değer veriyorlar. İstanbul’da verdiğim konserin benim için anlamı büyük, baş sanatçı olarak katıldığım ilk etkinliklerden biriydi. İnanılmaz sıcak bir karşılama vardı, katılımcılar ve enerji inanılmaz bir seviyedeydi. Bu gerçekten çok kıymetli.” dedi.

‘Kylie Minogue – ‘Can’t Get You Out of My Head (Peggy Gou’s Midnight Remix)’

PAYLAŞ