Six Senses Kocataş Mansions, “WELLNESS TALKS” Kapsamında Aslıhan Gözdem Kaya’yı Konuşmacı Olarak Ağırladı

Writer: NYX Magazine

Date: 28/05/2022

PAYLAŞ

Six Senses Kocataş Mansions , gelenekselleşen “Wellness Talks” davetlerinin yenisini Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu ve Yazar Aslıhan Gözdem Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı dengeli yaşam konusunda gerçekleştirdi. Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul Pazarlama ve İletişim Direktörü Zuhal Şahlı  ev sahipliğinde gerçekleşen davete Aslıhan Gözdem Kaya, Arzu Cerrahoğlu, Şerife Aksoy, Tuğçe Demirağ, Ecem Yılmaz, Ayça Gizer, Buket Erol, Behiyye Kaya, Neslihan Üzülmez, Alize Savaşan, Nurşen Aymutlu  katılım gösterdi.

Six Senses Kocataş Mansions, Fonksiyonel Tıp Sağlık Koçu ve Yazar Aslıhan Gözdem ile  dengeli yaşamın sırları konusunda konukları bilgilendirdiği  gelenekselleşen “Wellness Talks” sohbetlerinin bir yenisini gerçekleştirdi. Davete Aslıhan Gözdem Kaya, Arzu Cerrahoğlu, Şerife Aksoy, Tuğçe Demirağ, Ecem Yılmaz, Ayça Gizer, Buket Erol, Behiyye Kaya, Neslihan Üzülmez, Alize Savaşan, Nurşen Aymutlu katılım gösterdi.

Aslıhan Gözdem Kaya’nın, dengeli bir yaşamda beslenme , sağlıklı yaş alma ve sürdürülebilir sağlıklı yaşam konularındaki deneyimlerini konuklarla paylaştığı etkinlikte, eliminasyon ile uygun besinleri birlikte tüketmenin önemi ve yaz aylarına girerken dengeli ve mutlu bir hayatın sırlarının paylaşıldığı davette, misafirler keyifli anlar geçirdi.

Wellness ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla örnek projeler yaratan Six Senses Kocataş Mansions’ın Executive Şefi Yusuf Kızılırmak, misafirlere lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir menü hazırladı. 

PAYLAŞ