Şimdi İyi Olma Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 29/05/2022

PAYLAŞ

‘Şimdi iyi olma zamanı’ diyerek önleyici tıp ve sağlık yönetimi odaklı uygulamalar sunan Infinity Regenerative Clinic, Moda Direktörü Ceylan Atınç’ın moderatörlüğünde Infinity Day etkinliğini gerçekleştirdi. Post-covid, rejeneratif önleyici tıp ve sağlık yönetimi odaklı uygulamaların konuşulduğu buluşma, yeni nesil sağlık çözümleri konusunda ilham verdi. 

Infinity Regenerative Clinic Medikal Direktörü Uzman Doktor Yıldıray Tanrıver’le birlikte ‘Covid sonrası iyi olma’ halinin konuşulduğu etkinlikte sağlık yönetimi ve rejeneratif sağlık alanındaki güncel bilgiler paylaşıldı. Ceylan Atınç’ın moderatörlüğünde özel bir konuşmanın da gerçekleştiği etkinliğe aralarında İdil Lüleci, Lale Erentok, Sinem Güven, Sıla Öztürk Oram, Şenay Abacı Turgut, Gül Ağış’ın da olduğu pek çok davetli katıldı.

Ulus’ta yer alan klinikte yapılan buluşmada Infinity Regenerative Clinic’te sunulan sağlık yönetiminin önemine değinildi.  Etkinlikte konuşan IRC Medikal Direktörü Uzman Doktor Yıldıray Tanrıver pandemi sürecinin insanlar üzerinde oluşturduğu fiziksel ve zihinsel etkilerinden bahsetti. Covid’in tüm vücudu etkileyen bir hastalık olduğundan bahseden Uzm.Dr. Tanrıver pandemi sonrası artan sağlık bilinci ile kişisel sağlık yönetiminin çok önemli bir hal aldığını ve önleyici tıbbın gerekliliğinin çok daha iyi anlaşıldığını söyledi. Ayrıca önleyici tıp ile olası hastalıkların önceden teşhis edilebildiği ve gerekli tedbirlerin hastalık başlamadan alınabildiğini sözlerine ekledi.

PAYLAŞ