Güneşin Işıltısını Teninizde Hissedin

Writer: NYX Magazine

Date: 31/05/2022

PAYLAŞ

Saç bakım markası URBAN Care’in ilk kez piyasada olacak besleyici vücut bakım serisi ile farklı bir yenilik!

MONOI & YLANG YLANG vücut bakım serisi egzotik Monoi kokusu, vegan ve parabensiz formülü ile güneş sonrası ferahlatıcı, nemlendirici, besleyici, canlı ve ışıltılı bir cilt sunuyor.

Yeni vücut bakım serisinin üyeleri arasında ferahlatıcı duş jeli, rahatlatıcı vücut peelingi, besleyici vücut losyonu, vücut bakım yağı ve ışıltılı vücut bakım yağı yer alıyor.

Monoi Oil & Ylang Ylang Ferahlatıcı & Arındırıcı Duş Jeli

Özel formülü ile cildi nazikçe temizleyip, vücudun nem dengesini sağlamaya yardımcı olur. Ferahlatıcı etkiye sahip olup yoğun köpük ve pH yapısı ile günlük kullanıma uygundur.

Monoi Oil & Ylang Ylang Vücut Peelingi

Özel formülü ve yapısındaki kayısı çekirdekleriyle cildi ölü deriden arındırıp, pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor. Cildi temizledikten sonra gözeneklerin sıkılaşmasını destekleyip içeriğindeki Monoi Yağı ile birlikte cildi besleyip, nemlendiriyor.

Monoi Oil & Ylang Ylang Ferahlatıcı Vücut Losyonu

Özel geliştirilmiş su bazlı jel yapısı ile cilt tarafından kolayca emiliyor ve uygulama sonrası ciltte yapışkanlık hissi bırakmıyor. Monoi Yağı ve Hyaluronik Asit içeren özel formülü ile cildi besliyor ve nemlendiriyor. Cildin daha yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlayıp, duş sonrası günlük bakımda zaman kazanmaya yardımcı oluyor. Yoğun ferahlık hissi verir.  Tüm vücuda uygulanabilir.

Monoi Vücut Bakım Yağı

İçeriğindeki Monoi Yağı ve değerli doğal yağlar ile cildi besliyor ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Cildin yumuşak ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Ciltte nem koruyucu tabaka oluşturup yazın kuruyan cildin nemlenmesine ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Monoi Sunset Glow Işıltılı Vücut Yağı

Özel, renkli formülü sayesinde cilde tatlı bronz rengi kazandırırken ışıl ışıl görünüm sunuyor. Cilde pürüzsüz bir görünüm verirken, Monoi yağı etkisiyle ferahlık ve yumuşaklık sağlıyor.

PAYLAŞ