H&M Member Artık Türkiye’de

Writer: NYX Magazine

Date: 31/05/2022

PAYLAŞ

H&M Türkiye, ayrıcalıklarla dolu global üyelik programı olan H&M MEMBER’ı başlattı. Program üyeleri; özel indirimler, kişiselleştirilmiş teklifler, etkinliklere özel erişim, deneyimler, heyecan verici yarışmalar ve daha fazlası ile ödüllendiriyor.

H&M MEMBER üyelik programı ile satın alırken puanlar toplanıyor. Bu özel program ile ayrıca çeşitli etkinlikler ve deneyimlere katılma ve pek çok fırsat dahilinde puanlar toplama ayrıcalığı sunuluyor.

Peki nasıl?

Bilinçli tercihler yap Conscious puan kazan: Artık kullanılmayan tekstilleri geri dönüştürerek, Conscious etiketli ürünler satın alarak ve kendi alışveriş çantanı getirerek de Conscious puan toplayabilirsin.

Arkadaşını davet et puan kazan

H&M MEMBER üyelik programı dijital ve ücretsiz. Üye avantajlarını kullanmak veya teklifleri kullanmak için plastik kart veya basılı kupon gerekmez, H&M uygulamasından veya hm.com üzerinden H&M MEMBER olunabilir veya mevcut hesabınızı H&M MEMBER’a yükseltmeniz yeterli olacaktır. Puanlar ve teklifler hem online olarak hem de H&M mağazalarında kazanılabilir ve kullanılabilir.

“OMNI müşteri alışveriş deneyimimizi bir sonraki seviyeye taşıdığımızı ve uzun zamandır hayata geçirmeyi beklediğimiz üyelik programımızı Türkiye’de de başlattığımızı duyurmaktan çok heyecanlıyım! Bu keyifli üyelik programımız dahilinde sadık müşterilerimiz pek çok sürpriz fırsatı yakalayacak, özel indirimler, etkinliklere davet ve daha pek çok heyecan verici uygulamalara erişim sağlayacaklar. Tüm müşterilerimizin bu üyelik programımıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.” diyor H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu.

H&M üyelik programı iki aşamadan oluşuyor. Yeterli puan topladıktan sonra üyeler H&M Plus MEMBER oluyor ve bu kategorinin üyelerinin heyecan verici ek avantajları bulunuyor.

Plus H&M MEMBER üyeliğinin avantajları nelerdir?

  • Plus H&M MEMBER üyeleri ücretsiz teslimat, ön erişim, özel koleksiyonlara benzersiz erişim ve özel deneyimler ve alışveriş etkinliklerine davetler gibi ek heyecan verici avantajlardan da yararlanabilecek.

Şimdi H&M MEMBER üyesi herkes ilk alışverişlerinde geçerli %10 indirim hakkı kazanıyor.

Sen de H&M MEMBER ol daha fazla kazan, avantajlı alışveriş ve özel etkinliklerin tadını çıkar!

PAYLAŞ