Ünlü Kanun Virtüözü Ahmet Baran, Son Albümüyle Zorlu PSM’de 

Writer: NYX Magazine

Date: 08/06/2022

PAYLAŞ

Konser verdiği farklı ülkeler ve kültürlerin zenginliğinden ilham alarak üretimlerini gerçekleştiren, kariyeri uluslararası başarılarla dolu kanun virtüözü Ahmet Baran’ın hayal gücü ve olağanüstü görsel dünyasının bir yansıması olan Doğu’nun dinamik ve kozmopolit ruhunu müziğine yansıttığı albümü “Kanun Namına” ile 13 Haziran akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

 Ahmet Baran 18 yaşındayken ‘Senfoni Orkestralarının En Genç Solist Kanunisi’ oldu. Sydney Opera House ve Paris’teki UNESCO Genel Merkezi’nde verdiği konserlerle dünya basınının dikkatini çeken Ahmet Baran, beş kıtada verdiği bini aşkın konserlerinde Türk Musikisini tanıtıcı dinletiler sundu. Yılın Sanatçısı, Kültür Sanat Yüksek Ödülü ve uluslararası pek çok prestijli ödüle sahip olan Ahmet Baran, Kazakistan ve Kırgızistan hükümetleri tarafından liyakat nişanı ile onurlandırıldı.

Ahmet Baran ‘Kanun Namına’ projesinde her biri, kendi alanında virtüöz müzisyenlerden oluşan grupla, müzikal zenginlikleri ve bitmek bilmeyen enerjileriyle, enstrümanlarının daha önce hiç yaşamamış olduğu bir deneyimi dinleyicileriyle buluşturacak. 

Biletler passo.com.tr’de satışta!

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: ₺198,00

2. Kategori Fiyat: ₺165,00

3. Kategori Fiyat: ₺121,00

PAYLAŞ