Şehir ve Tatil Stillerini Biraraya Getiren Keten Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 12/06/2022

PAYLAŞ

Farklı model ve renk seçenekleriyle sezonda yerini alan keten tasarımlar hem şehir hem de tatil stillerinin vazgeçilmezi oluyor.

United Colors of Benetton’un yaz sezonunda yer alan saf keten tasarımları hem şehir hem de tatil kombinleri için alternatif sunuyor. Şort, pantolon, elbise, tulum, tişört, bluz ve ince ceket formları gibi pek çok tasarımda tercih edilen keten kumaşlar sıcak havaların kurtarıcı parçalarını oluşturuyor. Koleksiyonda yer alan aynı renkteki keten şort takımları, ince ceketler ve elbise modelleri şık ofis stillerinde rahatlıkla tercih edilebilecek tasarımlar olarak ön plana çıkıyor.

Turuncu, yeşil, beyaz ve somon başta olmak üzere pek çok renk seçeneğiyle sezona sunulan parçalardaki çizgi ve floral desen kullanımları da dikkat çekiyor. Dayanıklı bir lif olma özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabilen keten tasarımlar, hipoalerjenik ve sürdürülebilirlik özellikleriyle de zamansız modelleri oluşturuyor.

United Colors of Benetton 2022 Yaz Kadın Koleksiyonlarında yer alan keten tasarımlar seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

PAYLAŞ