Renkli Yaz Stili ile Güneşi Selamlayın

Writer: NYX Magazine

Date: 17/06/2022

PAYLAŞ

Enerji dolu renkleri ve desenleriyle güneşle yıkanmış sıcak yaz aylarının coşkusunu tasarımlara taşıyan koleksiyonlarda, canlı renklerin egemenliği, eğlenceli baskılar, doğal kumaşlar, batik desenler ve yaz stilinin olmazsa olmazı floral dokunuşlar öne çıkıyor. 

Deniz ya da havuz kenarında geçirilen hafif ve tasasız günlere hitap eden “beachwear” tasarımlarında dantel görünümlü plaj elbiseleri, floral desenli kimono ve pareo modelleri öne çıkıyor. Sarı, beyaz ve hardal tonlarının başrolde olduğu plaj giyim alternatiflerinde dökümlü gömlekler, makrome detaylı triko elbiseler, retro çiçek desenlerde kimonolar, havlu takımlar NetWork kadınının yüksek enerjili ve kendinden emin görünümünün tamamlayıcısı oluyor. Güpür kumaşlar, mini – midi ve maksi boylarda elbiseler, desenli pilili midi etekler, renkli keten gömlekler, floral desenli şort ve etekler, rahat kalıplarıyla öne çıkan bluz ve pantolonlar gündüzden geceye uzanan stil sahibi kombinler yaratıyor. 

NetWork, plaj modasına egemen olan feminen tasarımlar, capcanlı renklerde bikiniler ve aksesuar ile detaylandırılmış mayolar denizle güneşin kucaklaştığı yaz tatillerine damgasını vuruyor. NetWork kadınının plaj stilini tamamlayacak göz alıcı renklerde havlular ve hasır detaylı plaj çantaları ise tatil valizlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.  

NetWork Shoes&Bags seçkisinde farklı formlarda hasır ve hazeran dokulu çantalarla örgü detaylı düz terlikler, pastel tonlarda ince bantlı sandaletler yaz stilini mükemmel biçimde tamamlıyor.

Yaz gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak parçaları ve daha fazlasını keşfetmek için Network.com.tr‘ye ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

PAYLAŞ