Farklı Stillerle Yaz Mevsimi Şıklığı

Writer: NYX Magazine

Date: 17/06/2022

PAYLAŞ

Günlük yaşam ve iş hayatına yönelik sade, şık ve stil sahibi tasarımlar 2022 Yaz Koleksiyonunda birbirinden şık çözümler sunuyor. Günün her saatinde, günlük yaşamda ve ofislerde rahatlık sunan kaliteli kumaşlardan oluşan tasarımları ile dikkat çeken markanın koleksiyonunda pantolonlu, etekli ve şortlu takımlar modern görünümleri ile fark yaratıyor.  Stil sahibi takımların yanı sıra yaz mevsimine şıklık katan detaylar modern ve iddialı çizgilerle sunuluyor. Koleksiyonda yaz akşamları için de çarpıcı stiller yer alıyor.

W Collection kadınlara yönelik sunduğu yaz koleksiyonunda stil sahibi kadınlara birbirinden özel tasarımlar sunuyor. Hem günlük yaşam hem de iş dünyasında rahatlıkla kullanılmak üzere, kaliteli kumaşlarla ve modern çizgilerle tasarlanan koleksiyon tüm güne yayılan şıklığı ile dikkat çekiyor. Markanın moda sektöründe etkileyici bir deneyime sahip baş tasarımcısı Andrea Tronu, sofistike ve modern kadınlar için hazırladığı bu koleksiyon ile cezbedici ve aynı zamanda hafif, modern, rahat tasarımlarını stilinize taşıyor.

Pastel renklerin, beyaz ve ekruların yanı sıra lila, sarı, mavi gibi yumuşak renklerin kullanıldığı koleksiyonda, akşam için çarpıcı renkleriyle şık gömlekler size sürprizler sunuyor. Sadelik ve zarafetin buluştuğu koleksiyon güçlü tasarımları ile hem iş dünyasında hem de günlük yaşamda stili ile dikkat çekiyor.

Maskülen formların geniş bir renk seçeneği ile birleştiği, en üst düzeyde işçilikle hazırlanan parçalar ise koleksiyonun gözdesi. Yeni koleksiyon, yaz enerjisini yansıtan çiçek baskıları, ilhamını 70’lerden alan renkli çizgileri ve küçük geometrik desenleri ile eğlenceli ve özgün bir görünüm sunuyor. Koleksiyonda, vücuda oturan, asimetrik formlu, dökümlü pilili elbiseler, modern tanrıça formunu yaratıyor.

PAYLAŞ