Şehre Yakın Eğlence Rotası Sumaland Açıldı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/06/2022

PAYLAŞ

Stres ve gündelik koşturmacalardan uzaklaşmak isteyenlerin yeni adresi “Sumaland”, müzik ve eğlence dolu bir partiyle açıldı. 30 bin m2 alana kurulu kumsalında festival, happy hour, düğün ve davetlere de ev sahipliği yapmaya hazırlanan Sumaland’in açılış partisi, özel DJ performanslarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki Kilyos bölgesinde doğayla iç içe eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlerin yeni adresi Sumaland, ilk ziyaretçilerinin katılımıyla hizmete açıldı. Denizi, zengin mutfağı ve özel etkinliklerin yapılacağı alanlara sahip Sumaland’in açılış partisinde Aidaz, Emrah Koç, Can Zırh, Sadriano ve Fratello sahne alan isimler oldu. 30 bin m2 alana kurulu kumsalında rahat ve geniş dinlenme alanları, çocuk oyun parkları ve localara sahip Sumaland, 1000 kişi kapasiteli plajı, ünlü DJ’lerin katılacağı festivalleri, happy hour’ları ve çok daha fazlasıyla sezonun ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Evcil hayvanlarıyla gelen ziyaretçilere de Sumaland’de yer var

Her gün saat 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Sumaland’e sezonluk kombine ve günlük kartlar ile giriş yapılıyor. Yaz sezonu boyunca saat 17.00-00.00 saatleri arasında ünlü DJ’lerin katılacağı festivallere ev sahipliği yapan işletmenin cuma, cumartesi ve pazar günleri düzenlenen happy hour’ları ise ziyaretçilerini yeni bir eğlence deneyimi ile buluşturuyor. Farklı yaş grupları için özel alan ve localara sahip Sumaland, ziyaretçilerine evcil hayvanlarıyla da gelme imkanı tanıyor. Deniz ve ormanla çevrili bir alanda konumlanan Sumaland; festival, happy hour, düğün ve davetlere de ev sahipliği yaparak farklı eğlence anlayışlarını birlikte sunuyor.

PAYLAŞ