Şıklığı “Concordia” ile Yaratın

Writer: NYX Magazine

Date: 29/06/2022

PAYLAŞ

Zamansız tasarımlarıyla mücevher tutkunlarının beğenisini kazanan Artun Kis, “Concordia” koleksiyonuyla anın şıklık ve zarafetini yakalamak isteyen kadınların beğenisini kazanıyor.

Özgün tasarımları ile iddialı, zarif görünümü ile her ana uyum sağlayabilen özel parçalardan oluşan “Concordia” koleksiyonu, Artun Kis’in yaratıcı tasarımlarıyla bir sanat eserinin izlerini, zarafetin simgesi olan bileklerden narin parmaklara, incelikle süzülen boyunlardan ahengi yaratan kulaklara taşıyor. Günlük yaşamın vazgeçilmezi olan “Concordia” koleksiyonu, rahat ve şık kıyafetlere tamamlayıcı bir dokunuş sunarak, mücevher tutkunu kadınların ruhuna hitap ediyor.

“Kis” imzalı “Concordia” koleksiyonu, pırlanta taşlarının doğal güzelliğiyle günlük hayatın sıradanlığına ışıltı katıyor. Artun Kis’in “Concordia” koleksiyonunda yer alan tasarımlar bazen iş sonrası gidilen bir kafede, bazen de hafta sonu çıkılan akşam yemeğinde abartısız ama zarif bir şekilde kıyafete eşlik ediyor. “Concordia” koleksiyonunda, ilhamını her ana uyumundan alan özel tasarımlar mücevher tutkunlarıyla buluşurken, usta ellerde karşılığını bulan değerli taşlar, kendi tarzlarını pırlantanın en doğal hâliyle birleştirmek isteyen kadınlara takının ötesinde bir uyum vadediyor.

Geçici yeniliklerin ötesinde tasarımlar yapan Artun Kis, bütün koleksiyonlarında kadınların kişiliğini, yaşam tarzını ve ruhunu taşlara işlerken, “Concordia” koleksiyonunda esintili bir havanın hafifliği değerli taşlara dokunuyor. Bu koleksiyon, konforundan vazgeçmeden zarafetini korumak isteyen kadınlar tarafından tercih edilirken, “Concordia” koleksiyonunda yer alan tasarımların en göz alıcı özelliği orada olduğunu göstermek için çırpınmadan, varlığını doğal bir güzellikle sunmaları oluyor.

Yarım asırlık tecrübesiyle yaratıcılığı buluşturan Artun Kis, pırlanta taşlarını üstün işçilikle işleyip, en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışını ortaya koyduğu atölye ve mağazalarında mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.

PAYLAŞ