Haydi Çocuklar Tatile

Writer: Sevil Balaban

Date: 09/08/2022

PAYLAŞ

Eğer evimizi patili dostlarımızla paylaşıyorsak, onları geride bırakıp tatile gitmek bizim için stres kaynağı oluyor.

Seçeneklerinizin sınırlı olduğunu düşünüyorsunuz değil mi?

Ya can dostumuzu evde bırakacak ve birinin onunla ilgilenmesini sağlayacağız veya tatilimiz boyunca kalabilecekleri bir pet oteli bulacağız.

Ama bir seçenek daha var ki çok eğlenceli olacağına emin olabilirsiniz. Can dostunuzu da tatile birlikte götürmek. Hem onlardan ayrı kalmamış olacaksınız hem de birlikte her zamankinden daha farklı zaman geçireceksiniz.

Eğer karavan sahibi iseniz ve tatile karavanla çıkacaksanız, küçük dostunuzun da sizinle birlikte gelmesi hiç sorun olmayacaktır. Sadece tasmalarını her daim kullanmanız güvenli olacaktır. Göğüs tasması kullanmanızı tavsiye ediyoruz bu noktada.

Karavanınız yoksa veya tatilinizi bir tesiste geçirmeyi tercih ediyorsanız, ulaşım için yapmanız gerekenleri bu yazımızda ( https://nyxdergi.com/evcil-hayvanla-seyahat/) bulabilirsiniz. Tabii bu durumda evcil hayvan kabul eden hayvan dostu tesisleri tercih etmeniz gerekecek. Bu konuda sizin için küçük bir araştırma yaptık ve can dostunuzla birlikte konaklayabileceğiniz birkaç tesis önerimiz olacak.

Öncelikle evcil hayvanınızın aşılarının tam olması gerekiyor.  Bazı tesislerde restoran, cafe gibi ortak kullanım alanlarına alınmıyor evcil hayvanlar. Misafirler sadece odalarında birlikte zaman geçirebiliyorlar can dostlarıyla.

Bazı tesislerde evcil hayvanlar için otel alanının içinde pet otelleri var. İsterseniz evcil hayvanınız tatiliniz boyunca bu pet otellerde bakılıyor siz de istediğiniz an ziyaret edebiliyorsunuz.

Genellikle 1 evcil hayvana izin verilirken sayı sınırı koymayan tesisler de var.

Rezervasyonunuzu yaptırırken bu detayları araştırmanızı tavsiye ediyoruz.

Şimdiden iyi tatiller diliyoruz can dostunuzla birlikte…

Evcil Hayvanınızla Birlikte Konaklayabileceğiniz Tesisler

İzmir Marriott Otel / İzmir

Gamirasu Cave Hotel / Ürgüp

Limak Arcadia Sport Resort / Belek

Nirvana Hotels / Beldibi / Tekirova / Kundu

Assos Dove Hotel Resort -Spa / Assos

PAYLAŞ