Dövme Sanatçısı Ali Anıl Erçel ve Boyner’den Yepyeni Bir Kapsül Koleksiyon!

Writer: NYX Magazine

Date: 14/07/2022

PAYLAŞ

Boyner, hazırladığı koleksiyonlar ile modaya yön vermeye devam ediyor. Ünlü dövme sanatçısı Ali Anıl Erçel’in, Boyner’in en sevilen özel markalarından Black on Black için hazırladığı özel koleksiyonu bu yıl da raflarda yerini aldı.  

Farklı kategorilerde güncel moda kodlarını taşıyan parçaları moda severlerle buluşturan Boyner, hazırladığı koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Kendine özgü tasarımları ile dövme tutkunlarının yakından takip ettiği dövme sanatçısı Ali Anıl Erçel ile “Black on Black” markası için kapsül koleksiyona imza atan Boyner, ünlü sanatçının dövmelerine ürünlerinde hayat verdi. 

İlk koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da Mezopotamya ve evren teması ile devam eden Erçel; göz, ay döngüsü, yıldızlar, güneş ve dünya konumlamalarına yer veriyor. Çoğunlukla siyah, beyaz ve gri tonlarında tasarımların yer aldığı koleksiyonda kadın ve erkekler için şort ve tişörtler yer alıyor.  

Ali Anıl Erçel x Black on Black koleksiyonu rahatlığı ön plana alan ve stil sahibi olan herkesi Boyner mağazalarına ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

PAYLAŞ