İlham Dolu Bir Yaz Stili

Writer: NYX Magazine

Date: 15/07/2022

PAYLAŞ

Bu yazın stil kodlarına da adını yazdıran koleksiyonlarda özel tasarımlarla buluşan triko ve kroşeler, yaz boyunca renkli ve sofistike görünmek isteyenleri hızlıca sonuca ulaştırıyor.

Harika bir yaz hayali… Güneşin sıcaklığının teninizi ısıttığı, tatlı meltemlerle serinleten, mutluluk veren müziklerle çevrelenmiş, kalabalık sofralara dostların eşlik ettiği eşsiz anlar… Yaz tatili için anları, yeni anıları karşılamaya hazırlanırken, stilimizi de unutmuyoruz.

Farklı lokasyonlarda, plajdan akşam yemeğine uzanan iyi bir tatil kadar konforlu ve şık stil için KNITSS koleksiyonundan parçalar bavulunda olmalı!

Renkleri ve özgün desenleriyle dikkat çeken ‘Beachwear’ temasında bulunan tunik, şort-kimono takımlar, ince triko pantolon ve kolsuz üstler tatil bavulunuzun olmazsa olmaz parçaları olurken, farklı modellerde triko elbiseler, organik pamuk üst-şort takımlar, crop üstler, etekler ve yazlık triko kazaklar tatilin akşam programlarına eşlik ediyor. Aynı zamanda KNITSS, koleksiyondaki her bir tasarımın diğeriyle kombinlenmesini sağlayarak bavulunuzu hafifletirken, farklı stillere imkan tanıyor. 

İster ‘long weekend’ ister uzun bir tatil planınız olsun; KNITSS koleksiyonlarında yer alan zamansız, konforlu ve şık tasarımlar farklı destinasyonlara ve alternatif mekanlara uyum sağlayarak göz alıcı tatil görünümleri yaratmanızı sağlıyor.

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Koleksiyon Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC, Ecovero, Global Recycled Standart (GRS) gibi önemli sertifikaları ve global ölçekte kabul gören sürdürülebilirlik yöntemleriyle üretilmesiyle de dikkat çekiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, Bodrum Midtown mağazaları ve Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde misafirlerini bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin, ofisinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ