Özgür Ruhunu Stilinize Yansıtın

Writer: NYX Magazine

Date: 16/07/2022

PAYLAŞ

Renkli ve elegan yaz koleksiyonu ile modanın özgür ruhunu stilinize yansıtan Elle Shoes ile yaz çok sıcak geçiyor! Ofisten sahillere, davetlerden partilere her an adımlarınıza eşlik eden Elle Shoes ile yaz ruhunu günün her anı hissedeceksiniz.

Sezonun trend parçalarını koleksiyonuna yansıtan Elle Shoes, yazın en rahat seçimi olan terlikleri günün her anına adapte ediyor. Sivri burun modellerden kalın bantlılara, parmak arası seçimlerden topuklulara terlikler Elle Shoes farkı ile stylish bir görünüm çiziyor. Sezonun cesur renkleri fuşya, yeşil, mavi ve turuncu renkleriyle adeta hipnoz etkisi yaratan terlikler, topuk detaylarıyla da çok havalı!

Hem klasik hem de sportif stillere eşlik eden sandaletler ise, yaz stillerinin vazgeçilmezleri arasında… Kısa crop tişört ve mom jean ile kombinlendiğinde sportif, kokteyl elbisesi ile kullanıldığında şık bir stile imza atan tasarımlar rakiplerine adeta fark atıyor.

Feminen ve olabildiğince elegan stilettolar, şıklığından taviz vermeyen kadınların gözdesi… Elle Shoes’un yaz koleksiyonunun en iddialı tasarımlarından olan taş detaylı stilettolar mini elbiselerle, hasır tabanlı renkli tasarımlar ise  şort ve eteklerle tüm gözleri adımlarınıza çekerken, renkleriyle de baş döndürecek.

Elle Shoes, ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra renkli çanta koleksiyonu ile de şıklığınızı tamamlamaya devam ediyor. Elle Shoes’un renkli yaz koleksiyonunu keşfetmek için sizi Elle mağazalarına ve www.elleshoes.com adresine bekliyoruz!

PAYLAŞ