Hellmann’s ile dekk’te Açık Hava Sineması Keyfi

Writer: NYX Magazine

Date: 22/07/2022

PAYLAŞ

Yazı İstanbul’da geçirenler için Hellmann’s sponsorluğundaki Açık Hava Sineması etkinlikleri dekk’te başladı! Gösterimlerin her salı 21.30’da gerçekleştiği etkinlikte Hellmann’s soslarıyla sürpriz lezzetler de sunuluyor.

Türkiye’nin en sevilen sos markası Hellmann’s sponsorluğundaki Açık Hava Sineması, İstanbul’un popüler yeme-içme ve eğlence merkezlerinden dekk’te 5 Temmuz’da başladı. Eylül ayı ortasına kadar sürecek ücretsiz Açık Hava Sineması etkinlikleri kapsamında sinema tutkunları her salı 21.30’da sevdikleri filmlerle buluşuyor. 

Hellmann’s sponsorluğundaki Açık Hava Sineması’nda 12 Temmuz’da izleyicilere görsel bir lezzet şöleni sunan kara komedi tarzındaki Fransız yapımı “Delicatessen” ve 19 Temmuz’da genç bir kadının aşk, okul, kariyer ve ilişkiler gibi gündemlerini farklı bir tarzda işleyen “Dünyanın En Kötü İnsanı” filmleri gösterilecek. Beyazperdenin en sevilen filmlerinin yanı sıra iştah açan konularıyla öne çıkan filmlerin de yer aldığı Açık Hava Sineması’nın programı her hafta Hellmann’s ve dekk sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Unutulmaz Filmler ve Helmann’s Soslarla Tam Bir Lezzet Şöleni…

İstanbul’un merkezi Harbiye’de, Maçka Parkı’na yakın konumuyla dikkat çeken dekk’teki yazlık sinema keyfine birbirinden lezzetli Hellmann’s soslarıyla sunulan özel menüler de eşlik ediyor. Coni & Co, Banko Burger, Green Department, Nappo, Yumami ve Maki Factory gibi noktalarda ızgara köy tavuklu sezar salata, atıksız burger ve sushi gibi tatlar dünyanın bir numaralı mayonez markası Hellmann’s lezzetiyle sinema severlere sunuluyor.

Açık Hava Sineması’nın tadını Hellmann’s lezzetleri ile çıkarmak isteyenler Hellmann’s ve dekk Instagram sayfaları üzerinden etkinlik detaylarını ve sürprizleri takip edebilir. 

PAYLAŞ