Divan Bodrum Yaz Sezonunu Yeniliklerle Karşıladı

Writer: NYX Magazine

Date: 22/07/2022

PAYLAŞ

Ege’nin en güzel koylarından Türkbükü’nün eşsiz atmosferinde keyifli bir tatil imkanı sunan Divan Bodrum, tüm duyularınızı yeniden harekete geçirmek için yaz sezonuna 3 iddialı marka ile giriş yaptı: Japon mutfağı lezzetleri sunan Maromi by Divan, dünya mutfağı konsepti ile Lokanta by Divan, fresh içecekler ve taze atıştırmalılar sunan Divan Fit ile bu yıl da “The New Chapter’’ konsepti devam ediyor. 

Ege’nin en güzel koylarından ve dört bir yanında huzurun yansıması olan Türkbükü’nde, birbirinden farklı altı kategorideki 60 odasıyla hizmet veren Divan Bodrum, misafirlerini keyifli bir atmosferde ağırlamak için yeni sezonda da yeniliklere devam ediyor.  

Yeni sezonda 3 iddialı marka 

Restoranları, restoran menüleri ve bar konsepti ile tamamen yenilenen Divan Bodrum’da yeni dönem başladı.  Geçen yıl odaları yenilenen otel; Japon mutfağından enfes lezzetler sunan Maromi by Divan, dünya mutfağı konseptli Lokanta by Divan, taze içecek ve atıştırmalıklar sunan yeni markası Divan Fit ile yeni sezonda lezzet severlerin uğrak noktası olacak. 

Bodrum’a keyifli zaman geçirmek isteyen herkesin duraklarından biri olan Divan Bodrum, her zevke hitap eden lezzetli menülerin yanı sıra misafirlerine haftanın her günü DJ ve her perşembe Yapı Kredi Crystal Live Night ile canlı müzik performansı ayrıcalığı da sunuyor.  Otel, yemyeşil bahçesinde her çarşamba Divan Fit Ece Vahapoğlu yoga etkinliği ile güne sağlıklı ve dinamik bir başlangıç yapmak isteyenleri davet ediyor.   

Divan Grubu’nun kusursuz hizmet anlayışıyla hizmet veren Divan Bodrum, rafine zevklere sahip misafirlerini tabiat ve mavinin sonsuz güzelliğiyle yaz sezonu boyunca ağırlamaya devam edecek. Modern ve yalın çizgilerin hakim olduğu, odalardan restoranlara, ortak alanlardan tenis kortlarına kadar yenilikler sunan Divan Bodrum, tecrübeli şefleriyle Divan spesiyallerini misafirleriyle buluşturuyor. Otel, her zevke ve damak tadına uygun birbirinden farklı yeni konseptleriyle bu yazın uğrak noktası olmaya aday…

PAYLAŞ