Dünyaca Ünlü Magnolia Bakery’den Çok Tatlı Bir Haber Var

Writer: NYX Magazine

Date: 23/07/2022

PAYLAŞ

New York yeme içme dünyasının ikonik markalarından Magnolia Bakery, dünyanın önde gelen iletişim danışmanlığı ajanslarından Golin İstanbul ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Damak tadına olduğu gibi göze de hitap eden farklı lezzetleri ile ünlenen Magnolia Bakery, 1996 yılında New York City West Village’de açıldı. Sex And The City dizinin bir bölümünde Carrie ve Miranda’nın cupcake yeme sahnesinden sonra daha çok tanınmaya başlayan marka, daha sonra pek çok film sahnesinde kendine yer buldu. The Devil Wears Prada (Şeytan Marka Giyer) filminde Moda dergisi Runway’de çalışan Anne Hathaway’in sevgilisinin doğum gününü kutlamak için elinde minik bir pasta  ile odaya girdiği sahnede de Magnolia Bakery cazibesini hatırlayacaksınız.

Magnolia Bakery bugün dünyanın 8 farklı ülkesinde 30 ayrı noktada bulunmakta olup cupcake, cheesecake, cookie pasta ve özellikle de ikonikleşmiş banana puding’i ile ünlüdür.

Golin İstanbul; yiyecek, içecek sektöründeki deneyimi ile Eylül ayında Türkiye’de ilk mağazasının açılışını gerçekleştirecek Magnolia Bakery’e stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında kurumsal iletişim, marka iletişimi, konu ve etkinlik yönetimi, medya ilişkileri ve influencer marketing konularında hizmet verecek.

PAYLAŞ