İngiliz Kraliyet Ailesinin Parfümü

Writer: NYX Magazine

Date: 23/07/2022

PAYLAŞ

İngiliz aristokrasisinin tercih ettiği ihtişamlı parfümlerin yaratıcısı Penhaligon’s, yaz aylarında favoriniz olacak parfüm önerilerini sunuyor.

Özel notaları eşsiz şişe tasarımlarıyla buluşturan Penhaligon’s’ın; Halfeti, The Favorite ve Arthur parfümleri, kalıcı ve hoş kokularıyla yaz aylarına çok yakışıyor. Çiçeksi-odunsu ve oryantal-odunsu koku ailelerine ait bu 3 Penhaligon’s parfümü, özgün ve niş kokular arayanların vazgeçilmez yaz parfümleri olmaya aday.

PENHALIGON’S THE WORLD ACCORDING TO ARTHUR EDP – 75 ML 

Penhaligon’s’ın İngiliz aristokrasisine ait kişilerden ilham alan Portrait’s serisine ait Arthur, Lord George’un ağabeyini temsil ediyor. Oryantal-odunsu koku ailesine ait Arthur için özel tasarlanan şişe kapağında, tatlı kokulu bir bahçede adeta nazik bir savaşçı olan ejderha seçiliyor. Odunsu kehribar, ejderhanın ateşini uyandıran bir tütsü, vanilya, greyfurt, adaçayı ve amber tohumları ile birleşiyor ve kokunun imzasını güçlendiren duygusallığının altını çiziyor. Büyüleyici kokusuyla Arthur, üç tamamlayıcı koku özelliği ile tütsünün tüm yönlerini ortaya çıkarıyor.

Fiyat Bilgisi;

4.900 TL

Koku Ailesi: Oryantal-Odunsu

Üst Notalar: Tütsü, Tahiti Vanilya İnfüzyonu, Greyfurt

Orta Notalar: Amber Tohumları, Adaçayı Özü

Alt Notalar: Tonka Fasulyesi Özü, Buhur

PENHALIGON’S TRADE ROUTES HALFETI – 100 ML 

Trade Routes koleksiyonu mistik ve uzak topraklara yolculukları içinde barındırıyor. Penhaligon’s Halfeti kokusu, Türkiye’nin Urfa şehrinde yer alan, dünyada sadece Halfeti ilçesinde yetişen efsanevi siyah güllerden ilham alıyor. Halfeti, kokusuyla gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. İçerisindeki egzotik notalara karşı koymayı imkansız kılıyor. İkonik bir koku haline gelen Halfeti, kalite, şıklık ve ilhamla tasarlanan özel mühürlenmiş şişesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fiyat Bilgisi;

4.400 TL 

Koku ailesi: Çiçeksi odunsu

Üst Nota: Greyfurt, Bergamot, Yeşil Bitkiler

Orta Nota: Kakule, Kimyon, Muskat, Safran, Tarçın, siyah gül, Menekşe, Yasemin, Selvi, Müge, Lavanta

Alt Nota: Meşin, Ud, Amber, Reçineler, Sedir Odunu, Silhat özü, Hint baklası, Vanilya, Sandal Odunu, Misk

PENHALIGON’S THE FAVOURITE – 100 ML

The Favorite, misk ve sandal ağacının pudramsı notalarını mimoza ile buluşturarak neşe ve mutluluk getiriyor. Hafif çiçeksi, hafif pudralı ve odunsu notalara sahip son derece kadınsı ve çekici bir parfüm olan The Favorite, bu yazın kokusu olmaya aday. Parfümdeki diğer notalar arasında bergamot, yasemin ve mandalina da bulunuyor. 

Fiyat Bilgisi;

3.600 TL

Koku Ailesi: Çiçeksi Odunsu

Üst Nota: Mandalina, Bergamot

Orta Nota : Mimoza, Yasemin

Alt Nota: Sandal Ağacı, Misk

PAYLAŞ