Romantik Yaz Tatilinin Yeni Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2022

PAYLAŞ

Yeşil ve mavinin buluştuğu Marmaris İçmeler ‘de konumlanan Elite World Marmaris Hotel, 2022 yaz tatiline de damgasını vuruyor.  Sakin, romantik bir tatil geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Elite World Marmaris, Türk hamamı, kese ve köpük masajları ile farklı deneyimler yaşarken, açık yüzme havuzunda huzur dolu saatler ile tatilini renklendirebiliyor. 

Elite World Marmaris, konforlu & lüks konaklamanın yanı sıra tarih, mavi ve yeşilin buluştuğu ortamda, her şey dâhil konsepti ile misafirlerine unutulmaz anılar yaşatmaya devam ediyor.

Ege’deki ideal konumu, doğası, denizi, ikliminin yanı sıra, MÖ 1200’lü yıllara uzanan tarihiyle Marmaris’te konumlanan beş yıldızlı Elite World Marmaris Hotel; misafirlerini memnun etmeye devam ediyor. 

Elite World Marmaris Hotel; 93 deluxe odası, ücretsiz yüksek hızlı internet hizmetiyle konforlu bir tatilin her türlü imkanını sunarken, FIT & LIFE konseptinde Osmanlı hamam kültürünü de yaşatıyor.

Elite World Hotels’in hamamında dileyen konuklar Türk hamamı, kese ve köpük masajları ile farklı deneyimler yaşarken, açık yüzme havuzunda huzur dolu saatler geçirebiliyor. Ayrıca paraşüt, safari, tekne turları, özel yat turları gibi heyecanlı aktiviteler; bilardo, masa tenisi, langırt gibi oyunlar da tatilcilerin daha keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.  

Bu arada Elite World Marmaris’ in konukları plaj ve havuzda şezlong, minder, şemsiye ve havlu ücreti ödemiyor. Spor salonu, hamam gibi detayların yanı sıra business center, kuaför, doktor, araç kiralama, VIP havaalanı transferi gibi hizmetler de tatilde ihtiyaç duyulabilecek her türlü konforu misafirlerine sunuyor. Ayrıca Elite World Marmaris Hotels düzenlediği canlı müzik performansları ile misafirlerinin enerjisini yükseltiyor. Bunların yanı sıra konuklar açık havuzun çevresinde konumlanan Palm Bar’da lezzetli kokteylleri de deneyimleyebiliyor. 

Elite World Marmaris “Romantik ve Deluxe” tatil konsept otelleri içinde 5 yıldızlı en iyi üç otel arasında yer alıyor

Bölgenin en lüks ve yeni otellerinden biri olarak dikkat çeken Elite World Marmaris mimarisi ile de öne çıkıyor. 2020’de dünyanın en çok kullandığı tatil sitelerinden olan Travelmyth tarafından “Marmaris’in 5 Yıldızlı En İyi Üçüncü 

Oteli”, Otel-Z tarafından Müşteri Memnuniyet Ödülü ve Hotels.com tarafından “Loved by Guests” ödüllerine layık görüldü. 2016 yılında da Tripadvisor tarafından Türkiye’nin en iyi 25 oteli arasında 7. sırada bulunan Elite World Marmaris, 2017 yılında ise Expedia tarafından seçilen ‘Her şey Dâhil’ kategorisinde dünyanın ilk 100 oteli arasında yer aldı. 

Ayrıca Elite World Marmaris, Elite World Business, Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort ve Elite World Asia’da konaklayan misafirlerin gerçekleştirdiği olumlu yorumlar ile 2022 TripAdvisor Travelers’ Choice ödülünü de almaya hak kazandı. 

PAYLAŞ