İtalya’dan Gelen Lezzet

Writer: NYX Magazine

Date: 30/07/2022

PAYLAŞ

İtalyan mutfağının ödüllü temsilcisi La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle pişirilen makarnalarını, zengin sunumlarıyla taçlandırıyor. Yüksek oranda lif içeren ve glütensiz makarna seçeneklerinin de menüde bulunduğunu belirten La Mia Luce işletmecisi Kubilay Pekşen ‘’Menümüzde bulunan neredeyse tüm lezzetlerimizi İtalya’dan getirilen özel ürünlerle elde ediyoruz’’ dedi.

Akdeniz mutfağının önemli temsilcilerinden La Mia Luce, deniz mahsulleri, risotto, pizza ve makarna gibi gerçek İtalyan lezzetlerinden oluşan zengin menüsünü misafirlerine sunuyor. Menüsünde bulunan ve zengin çeşitliliği ile dikkat çeken makarnalar için La Mia Luce İşletmecisi Kubilay Pekşen “Tamamen geleneksel yöntemlerle ürettiğimiz ev yapımı makarnalar, İtalyan mutfağında olduğu kadar bizim kültürümüzde de severek tüketiliyor. Gerçek İtalyan makarnasını yemek için artık İtalya’ya gitmeye gerek yok. İtalya’dan getirttiğimiz özel ürünlerle hazırlanan el yapımı makarnalarımız ile bu eşsiz lezzete dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz’’ dedi.

‘Makarnaları El Emeğiyle Açıp Kendimiz Kesiyoruz’

 Her yemekte olduğu gibi makarna hazırlama sürecinde de oldukça titiz davranılması gerektiğini belirten Kubilay Pekşen, ‘’Makarna yapımı oldukça özen gerektiren bir süreç. Tüm malzemeler karıştırılıp, hamuru hazırlanıyor. Birkaç saat dinlendirdikten sonra, tekrar yoğurularak küçük bezeler haline getiriliyor. Uygun kalınlıkta açılıp makarna çeşidine göre geleneksel yöntemlerle kesimini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Lezzetin Sırrı Sosunda Gizli’

Her damak tadına uygun makarna seçeneklerinin olduğunu belirten Pekşen “İtalyan mutfağında makarna, başlı başına bir kültürdür. Her bölgenin kendine has makarnaları ve kullandıkları özel sosları var. La Mia Luce’de İtalya’nın geleneksel makarna soslarını kendi bölgelerinden özel olarak getirdiğimiz orijinal ürünlerle özünü ve karakteristiğini bozmadan ana tarife sadık kalarak hazırlıyoruz. Böylelikle eşsiz lezzetini koruyarak gerçek İtalyan makarnasını müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.

PAYLAŞ