Yoga Severler Golden Key Bördübet’te Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 27/07/2022

PAYLAŞ

Golden Key Bördübet, ormanın kalbinde eşsiz manzarası ve huzur dolu sessiz ortamı ile Yoga severlerin ideal mekânı olmaya devam ediyor. Golden Key Bördübet 4-10 Eylül 2022 tarihlerinde dünyaca ünlü yoga eğitmenleri Başak Günaydın ve Jonathan Sonnenberg’i ağırlamaya hazırlanıyor. 

Marmaris’e 27 kilometre uzaklıktaki Bördübet koyunda yer alan, dere ve denizin kesiştiği özel konumuyla doğanın tüm güzelliğine ev sahipliği yapan Golden Key Bördübet yoga severlerin heyecanla beklediği keyifli bir yoga etkinliği düzenliyor. “Golden Key Yoga Shala“ alanında zihinsel ve ruhsal arınma sağlayan ve doğayla iç içe meditasyon yapmanın sanı sıra dingin bir atmosferde yoga deneyimleyen misafirler dünyaca ünlü iki mentor isimle 4-10 Eylül 2022 tarihlerinde Golden Key Bördübet’de bir araya geliyor. Keyifli etkinlikte, uzun yıllardır Amerika’da yaşayan Türk yoga eğitmeni ve terapist Başak Günaydın’a dünyaca ünlü terapist ve şifacı Jonathan Sonnenberg eşlik ediyor. 4-10 Eylül 2022 tarihlerinde Golden Key Bördübet’de yoga severlerle bir araya gelecek yoganın iki duayen ismi misafirlere bütünsel bir sağlıklı yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Unutulmaz bir yoga deneyimi eylül ayında Golden Key Bördübet’de

Doğaya kaçısın en keyifli rotası Golden Key Bördübet’de huzur ve dinginliğin tam ortasında gerçekleşecek yoga etkinliği 4-10 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Başak Günaydın ve Jonathan Sonnenberg’in mentorlüğünde yoga severleri bir araya getirmeye hazırlanan etkinlikte yurtdışından ve yurtiçinden bir çok katılımcı doğanın tam kalbinde ruhsal ve bedensel dinginliğin tadını çıkaracak. Huzur ve dinginliğin tadını çıkaracağınız bu keyifli yoga etkinliğini şimdiden ajandanıza not edebilirsiniz. 

Rezervasyon ve sorularınız için lütfen  https://bordubet.com.tr/ adresini ziyaret ediniz.

PAYLAŞ