“Stacked Pack” Sneaks Up’ta Satışta

Writer: NYX Magazine

Date: 03/08/2022

PAYLAŞ

Dünyanın en popüler sneaker markalarını tutkunlarıyla buluşturan sokak modası öncüsü Sneaks Up, Vans’in klasikleşmiş modellerine yeni bir soluk kattığı “Stacked Pack” koleksiyonunu Vans tutkunlarıyla buluşturuyor. Vans’in en sevilen modellerinin tamamen platform yapısıyla karşımıza çıktığı “Stacked Pack” koleksiyonu, klasikleşmiş stilleri yeniden canlandırıyor.

Klasikleşmiş modellere yeni bir dokunuş! 

Vans, yeni koleksiyonu Stacked Pack ile daha yüksek platformlara odaklanıyor. Era Stacked, Sk8-Hi, Old Skool ve Classic Slip-On olmak üzere dört farklı modelini yüksek taban ve etkileyici detaylar ile buluşturan Vans, popüler modellerine yeni bir bakış açısı getiriyor. Stacked Pack koleksiyonu içerisinde yer alan Era Stacked, platform tabanı, parmak ucu ve topuk bölgesindeki kauçuk detayları ile klasikleşen siluete farklı bir boyut katarken, Sk8-Hi ve Old Skool kalın dış tabanı, süet yüzeyleri ve deriden oluşan sidestripe ayrıntılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Vans’in Classic Slip-On modeli ise tümüyle yenilenen ikonik Vans checkerboard baskısı ve 50 mm’lik platformuyla görünümü tamamlıyor. 

Her adımınızda havalı hissettirecek bir Vans Stacked Pack parçasına sahip olmak istiyorsanız en yakın Sneaks Up mağazasını veya Sneaksup.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

PAYLAŞ