Sıcak Tonların Hakim Olduğu Renkli Bir Yaz

Writer: NYX Magazine

Date: 03/08/2022

PAYLAŞ

Yaz günlerine eşlik edecek vazgeçilmez parçaları sıcak ve renkli tonlarla bir araya getiriyor. Özel işçiliği ve fonksiyonel tasarımıyla, stil sahibi bir görünüm ve maksimum rahatlık sağlayan anahtar parçalarla karşımıza çıkıyor. Marka logosunun farklı tasarım ve renklerde yorumlandığı koleksiyonun her bir parçası enerjik gardıropların klasikleri arasına giriyor.

İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, pastel tonları günlük stille harmanlarken özgür, optimist ve güneşin tadını çıkartmak isteyen Wrangler kadınına hitap ediyor. Yaz aylarının en çok tercih edilen parçası şortlar farklı boy seçenekleri ve mavinin 50 tonu ile ön plana çıkarken modern ve cesur desenler, otantik vintage denim yıkamalar ile yeniden yorumlanıyor. Optimizm temasının hakim olduğu koleksiyonun rengarenk tasarımları tarzınıza yeni bir soluk getiriyor.

Wrangler’ın her tasarımına işlenmiş western ruhu, bu koleksiyonda da cesur ve kendinden emin bir duruş sergiliyor. Erkek koleksiyonunda Wrangler’ın özgün ve zamansız stilini yansıtan logo baskılı t-shirt ve sweatshirtler göze çarpıyor. Yüksek konfor ve hareket özgürlüğü sunan 360 esnek pantolonları ile en sıcak günlerde bile jean giyme imkânı sunuyor. Markanın tarzını en cool haliyle yansıtan günlük şort ve deniz şortları tatilin her anına Wrangler dokunuşu katıyor. Yaz akşamlarının favori parçası salaş gömlekler düz ve kareli alternatifleriyle canlı renklerde karşınıza çıkıyor.

Sıcak gün batımı, indigo, pastel pembe, kil rengi ve yeşil tonlarının yanı sıra; süt beyazı, deniz mavisi, soluk siyah ve ozon gri tonlarının harmanlandığı Wrangler İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu stilinize renk katacak!

İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’na Wrangler mağazalarından, wrangler.com.tr adresinden ve bayi satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ