Yargıcı Homeworks

Writer: NYX Magazine

Date: 05/08/2022

PAYLAŞ

YALIN VE ZAMANSIZ BİR YAŞAM ALANI İÇİN YARGICI HOMEWORKS

Tüm yaşam alanlarına yönelik dekorasyon koleksiyonunu her sezon genişletmeye devam eden YARGICI Homeworks, açık ve kapalı tüm mekanlara yaz aylarının enerjisini getiriyor.

Dünyanın farklı noktalarından ilham alarak hazırladığı dekorasyon koleksiyonu ile yalın ve zamansız bir stil sunan YARGICI Homeworks, dekorasyon ürünleriyle evlerinizin yanı sıra tüm dış mekanlarınıza da sofistike bir kimlik kazandırıyor. Doğallığın ön planda olduğu koleksiyondaki ürünlerle, aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz vakitler ayrıcalıklı bir keyfe dönüşüyor.

Rattan, bambu ve dış mekan kullanımına uygun, uzun ömürlü tik ağacından hazırlanan fonksiyonel Homeworks Bahçe Mobilyalarıyla yaşam alanlarınız konforlu ve keyifli bir ortam haline geliyor. Doğal hasır liflerden yapılan sepet grubu ve seramik dev küpler ile sofistike ev ve bahçe dekorasyonunuzun görüntüsü tamamlanıyor. Homeworks Yastık Koleksiyonu ise hem tarzıyla hem de iç/dış tüm mekanlardaki kullanım avantajı nedeniyle en çok tercih edilen ürünler arasında öne çıkıyor.  

Yalın ve zamansız Homeworks Koleksiyonu, YARGICI mağazalarında ve yargici.com’da!

PAYLAŞ