İyi Bir Kahvaltı ile Güne Başlamak Gibisi Yoktur

Writer: NYX Magazine

Date: 05/08/2022

PAYLAŞ

Kahvaltının verdiği keyfi ve enerjiyi en şık sofralar ile tamamlamak isteyenler için Madame Coco, birbirinden zarif kahvaltı tabakları, kahvaltılıklar, sunum tabakları, çay fincanları ve çaydanlıklar sunuyor. 

Güne zinde ve sağlıklı başlamanın yolu, güzel bir kahvaltıdan geçiyor. Yeni bir güne başlarken yapılan kahvaltıyı, şık bir sofrada aile veya dostlarla paylaşmak ise günün ilk öğününün verdiği mutluluk hissini ikiye katlıyor. İster tek başına ister dostlarla yapılan kahvaltı keyfini şık bir sunumla ziyafete dönüştürmek isteyenler için birbirinden güzel sofra ürünleri Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com.tr’de sizlerle buluşmayı bekliyor.

Sabah Dinginliği ile Beyazın Uyumunu Yakalayın

Sabahın erken saatlerinde, henüz günün gürültüsü ve telaşı başlamadan kurulan kahvaltı sofraları, Petit Concept serisinin beyazlıkları ile tamamlanıyor. Petit Concept Serisi’nde yer alan mini sosluk, sütlük, oval kase, sunum tabakları, tuzluk- karabiberlik ve yumurtalık ürünleri kahvaltının temel ihtiyaçlarını sofraya taşırken serideki mumluk ve mini vazolar ise sofralara Fransız esintili bir şıklık katıyor. Nangis Büyük Boy Çaydanlık turuncu, yeşil ve kırmızı seçenekleriyle, Petit Concept Serisi’nin beyaz asaletine kontrast yaparak masaya renk katıyor.

Kahvaltının En Tatlı Hali

Kahvaltıya lezzet katan sağlık dolu peynirlerin ve zeytinlerin yanı sıra bal ve anne reçelleri de sofraların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Seramik tasarımı ve özel kaşığı ile Bourgeon Bal Kavanozu ve Rayon De Miel Bal Kavanozu balı en şık şekliyle ikram etmeye olanak sağlıyor. Güne ve kahvaltıya kırmızının verdiği enerji ile başlamak isteyenlerin tercih ettiği Vie Rouge Sauvage Kase, mis kokulu reçelleri sofralara taşıyor. Kahvaltıda salata, meyve, kuru yemiş gibi alternatifleri tercih edenler için ise Vie Rouge Oiseau Çukur Tabak ve kaseler göz kamaştırıcı alternatifler arasında yerlerini alıyor. Vie Rouge Oiseau 8’li Çay Seti de sofranın şık bir tamamlayıcısı oluyor.

Kahvaltıda Etno-Modern Havası

Rêve Bleu Serisi, Ange, Ensoleillé, Délicat, Joie, Élégant, Sérénité ve Venteux olmak üzere 7 farklı motifi ile sunumlarında etnik desenleri tercih edenleri mutlu ediyor. Kahvaltıda yeşil çay veya ıhlamur gibi alternatiflere yönelenler için Nostalgic Daisy Demlik, nostaljik deseni ile kahvaltı sofralarının gözdesi oluyor. Zamansız ve farklı çizgileri olan ürünlerin peşinde olanlar için Perren 4’lü Çay Fincanı, kaliteli ve şık bir alternatif oluyor.

En keyifli kahvaltılara eşlik etmek üzere Madame Coco’nun, birbirinden şık kahvaltı tabakları ve daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

PAYLAŞ