Yatak Odanızı Güzelleştirecek Nevresim Takımları

Writer: NYX Magazine

Date: 07/08/2022

PAYLAŞ

Her sezon farklı tasarımlara hayat veren Bella Maison’un nevresim takımları ile yatak odalarının atmosferi değişiyor. Palmiyeleri, çiçekleri ve klasik çizgileri sevenler için tasarlanan Willow, Palm, Casablanca ve Santorini nevresim takımları, en güzel uykuların vazgeçilmezi oluyor.

Bella Maison’un çiçekler, palmiyeler, yazı hatırlatan renklerle tasarladığı Willow, Palm, Casablanca ve Santorini nevresim takımları ile yatak odaları güzelleşiyor. Yatak odalarına enerjik, neşeli ve bir o kadar da pozitif bir hava katan nevresim takımları, yatak odasında da kendini özel hissetmek isteyenlere hitap ediyor. Bella Maison’un birbirinden şık tasarımlı yatak örtüleri ise nevresim ve yatakları bir sonraki uyku için koruma altına alıyor.  

Renklerin enerjisini yaşamak isteyenlerin favorisi olacak 

Palmiye motiflerinin resmedildiği Palm Çift Kişilik Nevresim Seti, yüzde 100 pamuk ranforce kumaşın verdiği huzuru yataklara taşıyor. Nefes alan yapısıyla en sıcak yaz gecelerinde dahi serin bir uyku sunuyor. Morun ağırlıkta olduğu, birbirinden farklı çiçekler ve kuş figürleriyle renkli bir uykunun kapılarını açan Willow Çift Kişilik Nevresim Seti, en keyifli rüyaların da başrol oyuncusu oluyor. Satenin tüm özelliklerini taşıyan set; pürüzsüz, yumuşak, dökümlü ve parlak yapısıyla daha önce hiç yaşanmamış bir uyku deneyimi sunuyor. Doğanın mucizevi detaylarının saten zarafetiyle bütünleştiği set, yatak odasında da renklerin enerjisini yaşamak isteyenlerin favorisi olacak.  

Şehirlerin egzotik havaları yatak odalarına geliyor

Ege’nin büyüleyici mavisi ve Santorini evlerinin beyazıyla Santorini Çift Kişilik Nevresim Seti, denizin esintilerini yatak odalarında hissettirecek. Yüzde yüz pamuk kumaşı ve yumuşak tuşeli yapısıyla kullanıcılar Santorini evlerinin huzuruyla uykularında tanışacak. Doğu ve batının kusursuz şekilde iç içe geçtiği Kazablanka’dan ilhamla tasarlanan Casablanca Süper King Nevresim Seti, çizgileri ve krem tonuyla şehrin egzotik havasını evlere yansıtacak. 260×240 santimetre ölçüsüyle standartların üstünde bir kullanım imkanı sunan set, kullanıcıları Kasablanka’nın büyüleyici atmosferine götürecek.    

Nevresim setleri, Bella Maison yatak örtülerinin koruması altında olacak

Nevresim setleri ve yataklar, Bella Maison’un farklı doku, renk ve desenlerle tasarladığı yatak örtülerinin koruması altında olacak. Yatak örtüleri, tasarımları ve renkleriyle yatak odalarının dekorasyonuna da Bella Maison imzası atacak.  

PAYLAŞ