Ayaklarınızda Renkli Sonbahar

Writer: NYX Magazine

Date: 08/08/2022

PAYLAŞ

Ayakkabı dünyasının gözde markalarından Aquazzura, BEYMEN’lerde ve Beymen.com’da exclusive olarak moda tutkunları ile buluşan Pre Fall 2022 Koleksiyonu ile rengarenk bir sonbahar müjdeliyor.  

Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Edgardo Osorio’nun imzasını taşıyan koleksiyonda, markanın ikonik modelleri yeni doku ve siluetler ile güncelleniyor. Sivri burunlu zarif mulelar, yüksek topuklu stilettolar, modern bootie’ler siyahtan Fransız grisine ve kırmızı tonlarına uzanan sofistike renk paleti, zümrüt yeşili, lime ve İngiliz yeşiline uzanan farklı yeşil tonlarıyla göz kamaştırıyor. Yeni göz alıcı pleksi topuk, bot ve ayakkabıların klasik tasarımlarına modern bir dokunuş katıyor. Kadife, deri ve parlak saten stilettolar, açık burunlu platform modellerin geniş yer tuttuğu koleksiyonda, feminen bilek kayışları ve asetat detaylar dikkat çekiyor. 

Saten ya da şeffaf pleksi üzerine yerleştirilen değerli kristaller ve briolette kesim taşlarla zenginleşen parti ayakkabıları, sofistike renk kombinasyonları ve renk kontrastları ile kombinlere göz alıcı bir dokunuş katıyor.

PAYLAŞ