The Ritz-Carlton İstanbul’da, Marma Terapisi ve Vinyasa Yoga

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2022

PAYLAŞ

Eşsiz boğaz manzarasına sahip The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, herkesi yoga eğitmeni Sanem Selici ile bir saat sürecek Marma terapisi ve Vinyasa Yoga dersine bekliyor. 

The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul 20 Ağustos Cumartesi günü saat 10:00’da güne yoga ile başlamaya davet ediyor. Yoga eğitmeni Sanem Selici ile Marma Terapisi ve Vinyasa Yoga dersi sonrasında misafirlere sağlıklı bir bowl ve smoothie içeceği sunuluyor. 

The Roof’ta Marma Terapisi ve Vinyasa Yoga!

Ayurveda’dan türemiş bir şifalanma metodu olan Marma terapisi enerji kanallarındaki blokajların kişinin kendi bedeninde belirli bölgelere yaptığı masaj yardımı ile açığa çıkması ve kaldırılmasına dayanır. Bedeni arındırmak, güçlendirmek ve yeniden canlandırmak için yapılan Marma Terapisi, enerji blokajlarını kaldırmak ve rahatlatmayı amaçlamaktadır. Kişinin kendine yaptığı masaj iç organların fonksiyonlarına uyarıcı olarak gider, bu yolla kişinin kendini şifalandırma gücü kuvvetlenir ve böylece zihin ve beden uyumlanır. Bu teknik baş ağrılarını ve gerginliği azaltır, sindirim sistemini harekete geçirir. Kendi içindeki şifalanma gücünün ve bilgisinin hatırlatıldığı terapinin ardından beden ve zihin bağlantısı kurmak için enerji verici bir Vinyasa Yoga pratiğiyle etkinliğe devam edecektir.

Bilgi ve Rezervasyon: 0212 334 41 88

PAYLAŞ