Sezonun enerjisini yükseltmek isteyenler için…

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2022

PAYLAŞ

Six Senses Kaplankaya yeni sezonda, ikonikleşen Meze by the Sea, Wild Tyhme, Sage and Sea restoranları  Ege ve Asya mutfaklarının harmonisiyle hazırlanan menülerle gurme bir şölen yaşatırken, gözalıcı manzaralar sunan Meze By The Sea’nin Sunset Bar’ında imza kokteyller, canlı müzik ve DJ performanslarla enerji dolu bir yazın garantisini veriyor. Sezonun en gözalıcı sürpizi Anhinga by OD’u bünyesine alan Six Senses Kaplankaya, misafirlerine unutulmaz anılar kazandıracak.

Six Senses Kaplankaya, misafirlerini Ege Rüyasını paylaşmaya davet ediyor.  Yeni sezonda renkli ve dinamik bir tatil deneyimi için konuklarını her daim yeniliklerle karşılayan Six Senses Kaplankaya; Executive Chef Özgür Bozgurt ve ekibi yönetimindeki  ikonik Meze By the Sea, Sage and Sea ve Wild Thyme restoranda sunulan Ege ve Asya lezzetlerine ek olarak, Meze By The Sea restoranın yeni açılan Sunset Bar’ı ve Anhinga by OD Restoran ile yazın enerjisini yükseltiyor. Ege’nin eşsiz doğasında beş özel koyda konumlanan kum plajları ve doğayla bütünleşen modern dizaynıyla konuklarını ağırlayan Six Senses Kaplankaya, konaklama deneyimiyle olduğu kadar restoran ve barlarıyla da dikkat çekiyor.

Six Senses Kaplankaya’nın tüm restoranlarının emanet edildiği Executive Chef Özgür Bozgurt ve ekibi markanın sürdürülebilir ve doğaya saygılı felsefesi ışığında misafirlere unutulmaz gurme deneyimler yaşatıyor.  Six Senses Kaplankaya’nın sevilen restoranı; Meze by the Sea yeni sezonda Ege kültürünü yansıtan  spesiyallerini kendi yorumuyla harmanlayarak yeni bir bakış açısıyla misafirlerine sunuyor. Eat with Six Senses felsefesi ışığında Six Senses Kaplankaya’nın kendi organik bahçesinden hasat ettiği meyve ve sebzelerle hazırlanmış ayırt edici aromalara sahip mezeler, misafirlerin ayakları altına serilmiş görkemli Ege denizi manzarasıyla tüm duyulara hitap eden unutulmaz bir gurme deneyim yaşatıyor. Meze by The Sea’nin yeni açılan sunset Bar’ında imza kokteyller ve canlı müzik eşliğinde unutulmaz gün batımlarına ek olarak akşam yemeğinin ardından eğlence DJ performansları ile gece boyunca sürüyor.

Sezonun süprizi deneyimli şef Osman Sezener ve OD ekibinin imzasıyla hayata geçirilen, Akdeniz kültürü ve yaşam tarzından yola çıkan Anhinga by OD oluyor. Dingin, farklı ve güçlü menüsüyle Akdeniz’in tüm dokularını bünyesinde barındıran Anhinga by OD, zamansız bir gastronomi rüyasını, güneş ve kumsalın buluştuğu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Ege’nin bu saklı ve büyülü sahilinde, Anhinga by OD  bilinenin çok ötesinde bir gurme bilgelik ve dinginlik sunuyor. Six Senses dünyasının sürdürülebilir ve doğal tabiatı, Anhinga by OD’da, tıpkı insanın kendisi gibi günün her anında farklılaşan renklerle unutulmaz bir yaza imza atıyor.

Six Senses Kaplankaya yeni sezon’a özel olarak Wild Thyme Restaurant’ı yeni ve canladırıcı bir dokunuşla yeniden keşfediyor. Şef Laurence Torres yönetiminde farklı lezzet, baharat ve aromalardan oluşan eklektik Pan Asya lezzetlerini, Wild Thyme Restaurant’da sunuyor. Suşi ve sashimi sanatında gerçek bir profesyonel olan Şef Laurence, Vietnam, Singapur, Tayland, Filipinler ve daha bir çok otantik Asya mutfağı yemeklerini içeren geniş bir repertuar ile lezzet tutkunları ile buluşuyor. Şef Laurence, misafirlerin damak tadını benzersiz menülerle heyecanlandırmayı vadediyor.

Six Senses Kaplankaya’nın imza restoranı Sage & Sea sezona etkileyici bir giriş yapıyor. Eat with Six Senses felsefesini yansıtan menüde, deniz ve toprağın derinliklerine dalan Sage & Sea, Ege’nin aromalarını ve kültürünü tabağa taşıyor. Çevre köylerden ve Six Senses Kaplankaya arazisinden elde edilen malzemelerle özenle hazırlanmış lezzetler sunan, Sage & Sea, yenilenen menüsü ile dikkat çekiyor. Yeni sezonun bir başka sürprizi olarak; Türkbükü- Six Senses Kaplankaya arasında başlayan tekne seferleri ile, Bodrum’dan ulaşım 40 dakikada sağlanıyor. Misafirlerinin konforunu her daim ön plana alan  Six Senses Kaplankaya, 6 Temmuz itibariyle her gün karşılıklı gerçekleşecek tekne seferiyle yarattığı rafine dünyayı misafirlerle paylaşıyor.

Six Senses Kaplankaya’nın  doğal bitki örtüsü ve çeşitliliği ise gurme lezzetlere yeni bir soluk kazandırıyor. Restoranlara ek olarak; sahip olduğu altı muhteşem koy ve plajlarda, başbaşa özel bir akşam yemeği deneyimi için “Destination Dinning” opsiyonu da sunan Six Senses Kaplankaya, tamamı taze ve yerel üreticilerden temin edilen ürünlerle hazırlanan lezzetli menüleri özel bir atmosferde misafirlerle buluşturuyor. Slowfood işbirliği ile Bodrum’un yerel ve etik üreticilerini her daim destekleyen Six Senses Kaplankaya, yerel çiftliklerden temin edilen ürünleriyle misafirlerine unutulmaz gurme deneyimler yaşatıyor.

PAYLAŞ