El ve Ayak Bakımınızın Vazgeçilmezi Olacak

Writer: NYX Magazine

Date: 14/08/2022

PAYLAŞ

Kişisel bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların favorisi olan Ashley Joy,bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, %100 yerli üretim bakım ürünlerive yenilikleri ile ilgi görmeye devam ediyor.

Etkili saç ürünlerinden sonra el bakımı için ürettiği Yenileyici El Kremi ve Tırnak Fırçası ile de heyecan yaratan ve etkili bakımı sağlayan Ashley Joy yeni Manikür & Pedikür Peeling ürününün müjdesini veriyor!

Her ihtiyaca uygun çeşitlilik sunan ve ürünlerindeki doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratan Ashley Joy yeni Manikür & Pedikür Peelingürünü ile heyecan yaratıyor!

Doğadan gelen değerli yağ ve içeriklerin yer aldığı özel bir formüle sahip olan yeni Ashley Joy Manikür & Pedikür Peeling ürünü ilk kullanıldığı an itibariyle etkisini gösteriyor. İçeriğinde yer alan Jojoba yağı, el ve ayaklardaki tırnak etlerinin en hızlı ve en kolay şekilde yumuşamasını sağlıyor. Tuz özü ise el ve ayaktaki cildi ölü derilerden arındırıyor. Kayısı ve susam yağı elleri ve ayakları derinlemesine nemlendiriyor.Cildi güçlendirerek, sağlıklı bir ışıltı katıyor.Formülü sayesinde ojeden sararan tırnakları da beyazlatan yeni Ashley Joy Manikür & Pedikür Peeling ürünü el ve ayak bakımında ihtiyaç duyulanların hepsini bir arada sunan kusursuz bir bakım yaşatıyor.

Yeni Ashley Joy Manikür & Pedikür Peeling ürünü nerede olursanız olun elleriniz ve ayaklarınız için ihtiyacınız olan komple bakımı en etkili ve en pratik şekilde elde etmenize yardımcı oluyor!

Ürünün kullanımı da oldukça pratik; önce yağ özlerini ve mineral tuzlarını iyice karıştırın. El veya ayağa yetecek miktardan ürünü alarak 1 dakika boyunca masaj yaparak uygulayın; tüm cilde yedirin. 1 dakikanın sonunda suyla durulayın. Ashley Joy Manikür & Pedikür Peeling ürününü kullandıktan sonra tırnak fırçası ile tırnaklarınızı ve tırnak etlerinizi fırçaladığınızda, üzerine de yenileyici el kremini uyguladığınızda çok daha etkili bir bakım elde edeceksiniz.

Ashley Joy Manikür & Pedikür Peeling (250 ml.) –129,90 TL

Hayal ettiğiniz etkili el ve ayak bakımıürünlerini satın almak için www.ashleyjoy.com.tr sitesini ve sitede belirtilen anlaşmalı satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ