Sivilceli Ciltler için Özel Olarak Geliştirilmiş Anti-Blemish Serisi

Writer: NYX Magazine

Date: 15/08/2022

PAYLAŞ

Anti-Blemish Solutions ürünleri, akneye meyilli ciltler için özel olarak formüle edilmiş, özelleştirilmiş bir cilt bakım sistemidir. Farklı ülkelerdeki farklı araştırmalar dikkate alınarak hazırlanmış ürünler, sivilce ve lekelere karşı formülize edilmiş, her cilt tipinin kullanabileceği özel olarak geliştirilmiş ürün serisidir.

Anti-Blemish Solutions™ Bakım Seti

1. Anti-Blemish Solutions Temizleme Köpüğü:

• Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam, özellikle akneye meyilli ciltler için formüle edilmiş, özelleştirilmiş bir cilt bakım sisteminin ilk adımıdır. Günde iki kez düzenli bir şekilde kullanıldığında, sivilce karşıtı temizleme ritüelinin yalnızca yedi günde %45 daha temiz cilt sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Anti-Blemish Solutions Temizleme Köpüğü Nedir?

Sivilceleri kontrol etmeye ve önlemeye yardımcı olan hafif yapılı, köpüren bir yüz temizleyicidir.

Anti-Blemish Solutions Temizleme Köpüğü Ne İşe Yarar?

• Son derece nazik ama etkili bir köpürtücü içine yerleştirilmiş leke önleyici bileşenler, sivilcelerin yayılmasını önlemeye yardımcı olur ve düzenli kullanımda aknelerin sebep olduğu leke oluşumunu azaltır.

• Laminaria Sacharina Özü gibi ciltteki yağlanmayı kontrol etmeye destek bileşenler, gözeneklerde sivilceye neden olabilecek yağ birikimini önlemeye yardımcı olur.

• Kafein, Sükroz, Deniz Kırbaç Özü ve Kola Fındığı Özü gibi tahrişi engelleyici maddeler, sivilcelerin yol açtığı kızarıklığı yatıştırmaya destek olur. Salisilik Asit ve Asetil Glukozamin kombinasyonu, gözenekleri tıkayabilecek ölü deri hücrelerini nazikçe temizler.

Kimler kullanabilir? 

(1, 2, 3, 4 Tüm cilt tipleri içindir) Lekeli ve sivilceye eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur.

Nasıl kullanılır?

Anti-Blemish Solutions ‘Clear Skin’ ritüleilinin bir parçası olarak günde iki kez (sabah ve akşam) kullanın. Doğru miktarda kullanım için 2-3 pompa yeterlidir. Islak, makyajsız cilde nazikçe masaj yapın. Göz çevresinden kaçının. Ilık suyla durulayın ve kurulayın. Cilt bakım ritüelinize Anti-Blemish Arındırıcı Losyon ile devam edin. Cildinizde daha etkili sonuçlar almak ve gelecekteki akne ve lekelerin önlenmesine yardımcı olmak için düzenli olarak kullanmaya devam edin.

2. Anti-Blemish Solutions Arındırıcı Losyon:

• Anti-Blemish Solutions Arındırıcı Losyon, özellikle akneye meyilli ciltler için formüle edilmiş, özelleştirilmiş bir cilt bakım sisteminin 2. adımıdır. Günde iki kez düzenli bir şekilde kullanıldığında, sivilce karşıtı temizleme ritüelinin yalnızca yedi günde %45 daha temiz cilt sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Anti-Blemish Solutions Arındırıcı Losyon Nedir?

Ciltteki aknesiz görünüme ulaşmaya yardımcı olan yağ emici moleküllere sahip matlaştırıcı peeling losyondur.

Anti-Blemish Solutions Arındırıcı Losyon Ne İşe Yarar?

• Hafif yapılı losyon içinde bulunan akne ve leke önleyici bileşenler, düzenli kullanımla aknenin yayılmasını önlemeye ve potansiyel sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

• Yağ kontrol edici bileşenler, gözeneklerde tıkanmaya neden olabilecek yağ birikimini önlemeye yardımcı olurken, içeriğindeki Silika ciltteki fazla yağları emerek mat bir görünüm kazandırır.

• Tahriş önleyici bileşenleri, sivilce kaynaklı kızarıklık ve iltihabı yatıştırmaya, sakinleştirmeye yardımcı olur.

• Salisilik Asit ve Asetil Glukozamin kombinasyonu ile tıkanmış gözeneklere sebep olan ölü deri hücrelerini temizler.

Kimler kullanabilir? 

(1, 2, 3, 4 Tüm cilt tipleri içindir) Lekeli ve sivilceye eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur.

Nasıl kullanılır? 

Günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere kullanılır. Anti-Blemish Solutions Temizleme Köpüğü ya da Temizleme Jeli ile cildininizi temizledikten sonra uygulanması tavsiye edilir. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Pamuk yardımıyla göz çevresinden kaçınarak tüm yüz ve boyun bölgesine nazikçe uygulayın. Düzenli kullanımda akne görünümünü azaltır, oluşabilecek sivilceleri önlemek ve cildi temiz tutmak için düzenli kullanmaya devam edilmelidir.

3. Anti-Blemish Solutions Nemlendirici:

• Anti Blemish Solutions Nemlendirici,, özellikle akneye meyilli ciltler için formüle edilmiş, özelleştirilmiş bir cilt bakım sisteminin 3. adımıdır. Günde iki kez düzenli bir şekilde kullanıldığında, sivilce karşıtı temizleme ritüelinin yalnızca yedi günde %45 daha temiz cilt sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Anti-Blemish Solutions Nemlendirici Nedir?

Sivilcelerle savaşırken yağsız formülüyle bir yandan cildi nemlendirir ve rahatlatır. 

Anti-Blemish Solutions Nemlemdiri Ne İşe Yarar?

• Akneye neden olan etmenlerin yayılmasını kontrol etmeye yardımcı olur. 

• Akne tedavisine bağlı kuruluk ve soyulmayı giderirken cilde hafif nem katar.

• Yağı kontrol eden ve yağ emici bileşenler, cilt yüzeyinde gözeneklerin tıkanmasına neden olabilecek yağ birikimini önlemeye yardımcı olur, böylece ciltteki yağlı veya parlak görünümün önüne geçer. 

• Tahriş önleyici bileşenleri, sivilce kaynaklı kızarıklık ve iltihabı yatıştırmaya, sakinleştirmeye yardımcı olur.

• Asetil Glukozamin ve Salisilik Asit ile tıkanmış gözenekleri açarak ile cildin daha temiz ve mat görünmesini sağlar.

Kimler kullanabilir? 

(1, 2, 3, 4 Tüm cilt tipleri içindir) Lekeli ve sivilceye eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur.

Nasıl kullanılır? 

Anti-Blemish Solutions Clear Skin ritüleilinin bir parçası olarak günde iki kez (sabah ve akşam) kullanın. Anti-Blemish Solutions Temizleme Köpüğü veya Jeli ve Arındırıcı Losyon kullandıktan sonra, aktif sivilceli bölgeler de dahil olmak üzere tüm yüze ince bir tabaka halinde uygulayın. Düzenli kullanımda akne ve leke görünümünü azaltır, oluşabilecek sivilceleri önlemek ve cildi temiz tutmak için düzenli kullanmaya devam edin.


Anti-Blemish Solutions™ Clinical Siyah Nokta ve Sivilce Görünümünü Azaltan Bakım Jeli

Önemli Not: Clinical Temizleyici Jel ,Anti-Blemish Arındırıcı Losyon ile birlikte kullanıldığında tüm yüze uygulanmamalıdır. 

Anti-Blemish Solutions Klinik Temizleyici Jel Nedir?

Akne görünümünü azaltan ve oluşmakta olan sivilceleri önleyen klinik olarak kanıtlanmış jel bir üründür. 

Anti-Blemish Solutions Klinik Temizleyici Jel Ne İşe Yarar?

• Benzalkonyum ve Klorür gibi leke önleyici bileşenler sayesinde akne oluşumuna sebep olan p bakterisinin yayılmasını önlemeye yardımcı olur. 

• Ölü cilt hücrelerinin sebep olabileceği gözenek tıkanıklıklarının önüne geçer. Laminarya Sakarina ciltteki fazla yağ üretimini düzenlemeye yardımcı olur. Witch Hazel cildin yüzeyindeki yağdan arındırılmasına yardımcı olur ve gözenekleri sıkılaştırır.

• Sea Whip gibi tahriş önleyici bileşenleri, sivilce kaynaklı kızarıklık ve iltihabı yatıştırmaya, sakinleştirmeye yardımcı olur.

• Salisilik Asit içeriği gözenekleri tıkayan ölü yüzey hücrelerini temizlemeye yardımcı olur.

Kimler kullanabilir?

Ara sıra sivilce problemi yaşayan tüm cilt tipleri, destekleyici tedavi olarak kullanabilir. Kalıcı sivilcelere sahip akneye meyilli ciltlerde ise akne tedavisi için sürekli olarak ya da destekleyici tedavi kapsamında kullanılabilir.

Nasıl kullanılır? 

Tüm yüze uygulanıyorsa cildinizi temizledikten sonra ince bir tabaka halinde uygulayın ve yağsız bir nemlendirici ile mutlaka destekleyin.

Lokal tedaviler içinse doğrudan sivilcenin üzerine uygulayın. 

Anti-Blemish Solutions™ Fondöten

Anti-Blemish Solutions Fondöten Nedir?

Anti-Blemish Solutions Fondöten sivilce, kızarıklık ve leke görünümünü kapatırken formülündeki cilt bakım içeriğiyle oluşabilecek sivilce görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Aktif sivilce üzerine uygulanabilen ve ilerde oluşabilecek sivilce görünümünü engellemeye yardımcı yağsız yapısıyla doğal ve mat bir bitiş sunuyor.

Anti-Blemish Solutions Fondöten Ne İşe Yarar?

• Salisilik asit içeren formülü sayesinde aktif sivilcelerin görünümünü engellemeye yardımcı olurken potansiyel sivilce oluşumunu engellemeye destek sağlar. 

•İçeriğindeki bileşenler sayesinde akne oluşumuna sebep olan p bakterisinin yayılmasını önlemeye yardımcı olur.

• Sivilce, kızarıklık ve leke görünümünü doğal bir şekilde kapatırken cildin zarar görmesini engeller. 

• Kızarıklığı nötralize eder ve gözenek görünümünün azalmasını sağlar.

• 8 saatten fazla süren, doğal bir kapatıcılık sunar.

Kimler kullanabilir?

(1, 2, 3, 4 Tüm cilt tipleri içindir) Lekeli ve sivilceye eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur.

Nasıl kullanılır? 

Fırça, sünger veya el yardımıyla cilt tonunuzu eşitleyecek şekilde tüm yüze uygulayın. Aktif sivilcelerin üzerine kullanılabilir.

PAYLAŞ