Yıpranmış, Kırılmış ve İşlem Görmüş Saçlar İçin Çığır Açan Profesyonel Bakım: Metal Detox

Writer: NYX Magazine

Date: 18/08/2022

PAYLAŞ

En sağlıklı saçlarda bile yıpranmalar, kırılmalar ve renk tutarsızlıkları görülebiliyor. L’Oréal Professionnel, Ioannina Üniversitesi ile birlikte yaptığı araştırma sonucunda bu problemlerin kaynağını keşfetti ve Metal Detox Uzman Serisini geliştirdi. Etkili içerikleri sayesinde profesyonel seri %87 daha az kırılma riski ve %100 güvenilir renk sonucu garantisi sunuyor! 

Temel araştırma, çığır açan sonuçlar!

Yıpranma, kırılma ve renk eşitsizlikleri; en sağlıklı saçlarda bile sık görülebiliyor. L’Oréal Professionnel, Ioannina Üniversitesi ile yürüttüğü araştırma sonucunda, saç telinin yıpranmasına, kırılmasına ve eşit olmayan renk sonucuna neden olan etkenin, saç teli yüzeyinde değil, saç telinin içinde biriken metal olduğunu ortaya çıkardı. 

Saçtaki metal: Nedenleri ve sonuçları

Saçtaki metal seviyesi, yaşadığımız yerdeki su kalitesine ve saç gözeneklerine bağlı olarak değişiyor. Duşta veya kuaförde su kullanırken, en temiz suda bile metal yoğunluğu çok fazla olabiliyor. Sık sık yıkama halinde metal parçacıkları saç telinin içinde birikiyor. Aşırı metal birikimi, saçlarda oksitlenme yapıyor; yıpranmalara, kırılmalara ve güvenilmez renk sonuçlarına neden oluyor.

Metal Detox’un özündeki yeni molekül: Glikoamine

L’Oréal Professionnel, saç telinin içindeki metali hedef alacak kadar küçük bir molekül içeren bir formül geliştirdi: Glikoamin. Bu molekül, saç telinin içine nüfuz ederek saçtaki metali kendine çekiyor. Metal nerede olursa olsun Glikoamin sayesinde nötralize oluyor. Bu sayede saç daha az yıpranıyor ve renk işlemlerinde daha etkili sonuçlar görülüyor.

Profesyonel formülleri eve getirin!

Profesyonel saç bakımını evde devam ettirmek isteyenler için arındırıcı Metal Detox şampuan ve metal karşıtı koruyucu Metal Detox maske; saç renginin canlılığını koruyarak saçı detoksifiye etmeye ve korumaya devam ediyor. Kremsi bir dokuya sahip, sülfat içermeyen bu şampuan, saçtaki fazla metali arındırıyor, saça yumuşaklık kazandırıyor. Koruyucu maske ise saç tellerini derinlemesine besleyerek saçtaki gözenek seviyelerini azaltıyor ve saçı yeni partikül birikintilerinden daha iyi korumasına yardımcı oluyor.

Metal Detox ailesinin yeni üyesi: Metal Detox Oil

Metal Detox Uzman Serisi, Eylül ayında saç bakım tutkunlarıyla buluşacak Metal Detox Oil ile büyümeye devam edecek…

Metal Detox Profesyonel Şampuan 300 ml İçin Önerilen Tüketici Satış Fiyatı: 230 TL 

Metal Detox Profesyonel Maske 250 ml İçin Önerilen Tüketici Satış Fiyatı:  400 TL

PAYLAŞ