Hayatı Kolaylaştıran Detaylar

Writer: NYX Magazine

Date: 24/08/2022

PAYLAŞ

Getwell Beauty, güzellik sektörüne sunduğu pratik ürünleriyle kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

2016’dan beri en çok güvenilen medikal tüketici markalarından biri olan Getwell, medikal amaçlı bant ürünlerindeki tecrübesini Getwell Beauty Serisi ile güzellik sektörüne taşıyor. “Daha çok renk, daha çok sen, daha çok güzellik” sloganıyla sunulan Göğüs Ucu Kapatıcı Bant ve Göğüs Toparlayıcı Bant ile kadınların hayatı kolaylaşıyor. Çoklu paketlerde uygun fiyatlara satılan ürünler, herkes için özgürlük ve rahatlık vadediyor.

Göğüs Ucu Kapatıcı Bant

Görünmez bir etki için özel olarak geliştirilen Göğüs Ucu Kapatıcı Bant, yuvarlak formu ve her vücuda uyumlu standart ölçüsüyle göğüs ucunu iz bırakmadan gizliyor. İnce kumaş yapısı ile dar ve ince giysilerin içerisinde rahatlıkla kullanılıyor. Paketin içerisinde 24 adet bulunan tek kullanımlık bantlar, hiçbir uğraş gerektirmeden günlük kullanımda konfor ve kolaylık sağlıyor.

Göğüs Toparlayıcı Bant

Toparlayıcı etkisi ile dekolteli ve ince askılı kıyafet seçimlerinde sütyen yerine kullanılan ürün, pratik ve rahat kullanımı ile göğüsleri şekillendiriyor. 5 santimetre genişliğinde ve 4.5 metre uzunluğundaki bant, istenen ölçüde kesilip kişiye özel ayarlanabilmesi ile göğüsleri istenen pozisyonda tutarak kaldırıyor. Böylece gün boyu istenen estetik görünüm yakalanabiliyor. Ten ile uyumlu, hipoalerjenik yapısı sayesinde, iz belli etmeden gün boyu vücut hareketlerine uyumlu yapısıyla sağlamlığını koruyor.

Hayatınıza renk ve güzellik katacak sade bir dokunuş sunan Getwell Beauty ürünlerine Migros Mağazaları, Migros Online, Rossman Mağazaları, Rossman Online ve Trendyol Getwell Mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz.

GETWELL BEAUTY GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Göğüs Ucu Gizleyici Bant (24 adet): 50 TL

Göğüs Ucu Toparlayıcı Bant: 75 TL

PAYLAŞ