“Haz Peşinde” bir Davet…

Writer: NYX Magazine

Date: 23/08/2022

PAYLAŞ

Akaretler Sıraevler No; 17’de gerçekleştirdiği etkinliklerle İstanbulluları hayata mini bir haz arası vermeye davet eden Magnum, Wondercats ile birlikte haz dolu bir davete ev sahipliği yaptı.

Hayatta haz alınmamış tek bir günün bile kayıp olduğuna inanan Magnum, “Hayata Mini Bir Haz Arası” vermek isteyenleri Akaretler Sıraevler’de çok özel bir davetle ağırladı. Davete Gonca Vuslateri, Burcu Özberk, Fırat Çelik, Yusuf Çim, Burak Yörük, Esra Ruşan, Ala Tokel, Cemre Solmaz ve Çağla Çetinöz’ün de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Hayatın her anında alınan hazların temelini oluşturduğu etkinlikte mekân üç farklı konseptle ayrılıp çeşitli haz hikayeleri anlatıldı. Binanın üst katında, alt katında ve bahçede konumlandırılan deneyim alanlarıyla davetliler sadece tat duyularını değil, beş duyu organını da harekete geçiren bir deneyimle, hazzı her alanda hissetti. Binanın üçüncü katının zemininde kullanılan özel bir malzemeyle davetlilerin adımları Magnum’un ikonik “Crack!” sesine dönüştürüldü ve bu sayede işitsel bir haz da deneyimlendi. Eğlencenin en büyük haz kaynaklarından biri olduğunu bilen Magnum, etkinlik için interaktif oyunlar kurguladı. Magnum Mini’nin haz dolu dünyası davetlilerin eğlenceli anıları arasında yerini aldı. 

Magnum Mini ile Akaretler’de ne oluyor?

Magnum Mini, Akaretler Sıraevler pencerelerini, haz dolu Magnum anları ile süslüyor. Magnum hem gece hem gündüz farklı video enstalasyonları pencerelere taşıyor. Akaretler Sıraevler No; 17’deki bina içerisinde Olgun Kaşıkçı ve Robin Yayla’nın Magnum için tasarladığı eserler yer alıyor. Bina içerisinde açılan Magnum Store’a özel tarifler ve gerçekleştirecek özel davetlerle İstanbulluları Magnum Mini ile mini bir haz arası vermeye davet ediyor. Akaretler Sıraevler Magnum Store’a uğrayanlar kendi Magnum’larını yaratırken, binanın bahçesinde günün yorgunluğuna tatlı bir ara verme fırsatı bulacak. 

Magnum Mini’nin haz dolu dünyası, 31 Ağustos’a kadar, 12.00-00.00 saatleri arasında ücretsiz olarak, Akaretler Sıraevler No:17’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

PAYLAŞ