Sonbaharın En Keyifli Hafta Sonları

Writer: NYX Magazine

Date: 03/09/2022

PAYLAŞ

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul Sonbaharın tadını Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de yaşamak isteyen misafirler için özel hafta sonu önerileri sunuyor. Hafta sonu minimum iki gece konaklamalı olarak sunulan teklifte; kahvaltı dahil konaklamaya ek olarak Six Senses Spa’da 60 dakikalik ücretsiz masaj ve Toro Latin Gastro Bar veya 1860 Lounge’da hoş geldiniz ikramları ile şehre dönüşün en keyifli hafta sonları misafirleri bekliyor.

Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, iki tarihi yalıda konumlanan ve Boğaz’a yukarıdan panaromik bir manzara sunan Spa’sı ile dikkat çeken  Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, şehrin merkezinde, kalabalıklardan uzak kusursuz konaklama deneyimini avantajlı önerilerle sunuyor. Hafta sonu minimum iki gece konaklamada, Toro Latin Gastro Bar veya muhteşem manzarasıyla büyüleyen 1860 Lounge’da hoşgeldiniz ikramlarıyla başlayan hafta sonu keyfi; bu özel konaklama deneyimiyle birlikte hediye edilen, Six Senses Spa’nın 60 dakikalık imza masajıyla renkleniyor.  

Tamamı yerel üreticilerden temin edilen doğal ürünlerle hazırlanan unutulmaz Six Senses kahvaltısı ile konaklama deneyimini gastronomik bir şölene çeviren Six Senses Kocataş Mansions, bünyesinde yer alan Londra kökenli İtalyan Restoranı Scalini İstanbul’da konuklarını Akdeniz kültürünün en samimi lezzetleriyle buluştururken, Ünlü Restoratör Richard Sandoval imzalı  Toro Latin Gastro Bar  ile rota Latin Amerika’ya çevriliyor. Adana mutfağının en nadide yemeklerini sunan Chef Erdal restoranın Anadolu esintileri taşıyan damak çatlatan lezzetleri ve 1860 Lounge Bar’ın unutulmaz atmosferiyle  hafta sonu bir lezzet ve eğlence şölenine dönüşüyor.

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, kusursuz konaklama deneyimini çok özel avantajlarla keşfetmek üzere misafirlerini bekliyor.

PAYLAŞ